Cele mai bune oferte botez 2017 in sector 2

478
Publicitate

Te-ai hotarat sa organizezi botezul copilului la un restaurant din sectorul 2 al Bucurestiului? Poate pentru ca locuiesti in acea zona? Sau poate pentru ca ai foarte multi cunoscuti ce locuiesc acolo si se afla pe lista de invitati pentru botez. Astfel, doresti sa le asiguri un transport cat mai rapid la restaurant.

Oricare ar fi motivul, alegerea de a face in acea zona botezul este o alegere foarte buna.

Publicitate

Sectorul 2 al capitalei cuprinde cartiere mari si importante precum Tei, Stefan cel Mare, Iancului, Obor, Mosilor si Pantelimon. Un bonus este faptul ca sunt multe statii de metrou in zona si circula foarte multe mijloace de transport in comun.

Cu siguranta, dintre zecile de restaurante si saloane de evenimente din sectorul 2, doresti sa gasesti cea mai buna oferta botez pe 2017.

Oferte botez 2017

Ne-am interesat si am aflat ca cele mai bune oferte botez 2017 din sectorul 2 se situeaza undeva intre 120 lei/persoana si 399 lei/persoana. Bineinteles ca exisa oferte si la preturi mai mari, dar deja nu se mai aplica tuturor categoriilor sociale.

Recomandat este sa alegeti o oferta botez la un pret mediu. Meniul nu trebuie sa fie prea iefin, deoarece s-ar putea sa aveti anumite neajunsuri, ori anumite neplaceri legate de servire ori de aranjamentul salii, ori de gustul mancarii.

De asemenea, nu este indicat nici sa luai cel mai scump meniu botez, deoarece cu siguranta ca nu merita si nu va aduce niciun plus fata de un meniu la un pret mediu.

Cel mai bine ar fi sa luati un meniu all inclusive, intrucat acest meniu poate include tortul care este foarte important, insula de fructe care in general este opionala si aranjamentul meselor si scaunelor.

 

O buna oferta botez 2017 am gasit la J’Adore Ballroom ce va pune la dispozitie un salon evenimente in sectorul 2. Un meniu botez 2017 la ei incepe de la 165 lei/persoana meniul clasic si de la 185 lei/persoana meniul all inclusive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.