Cele mai bune prețuri pentru o vacanță în Republica Dominicană sunt oferite de agenția de turism TUI TravelCenter

238

În ultimii ani, tot mai mulți români aleg ca destinație de vacanță țările exotice în care se pot bucura de confort, condiții speciale și unde au ocazia să vadă unele dintre cele mai frumoase locuri din lume. De aceea, agenția de turism TUI TravelCenter a pregătit oferte Early Booking pentru sejur în Republica Dominicană, o țară insulară din America Centrală, situată în nordul Mării Caraibilor.

Republica Dominicană este renumită pentru plajele sale cu nisip alb, pentru lagunele de un albastru fantastic, fiind o alegere perfectă pentru o vacanță de lux. Cunoscută și ca destinație romantică, de distracție și balneoclimaterică, aceasta oferă resorturi și hoteluri pentru toate buzunarele, dotate cu centre Wellness, recuperare și Spa, în care turiștii pot profita de tratamente deosebite și masaje speciale.

Întreaga țară este un amestec captivant de cultură, istorie și frumusețe naturală. Turiștii sunt atrași ca un magnet de Puerto Plata, Punta Cana, La Romana și Semana. Cu toate acestea, bijuteria culturală a țării este capitala Santo Domingo, inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO, aici fiind și centrul plin de viață al insulei.

Datorită cascadelor romantice, a spațiile de cazare idilice și a numeroaselor obiective turistice, o vacanță în Republica Dominicană este aleasă de foarte mulți tineri căsătoriți pentru luna de miere. În plus, serviciile prietenoase și atenția la detalii a hotelierilor sunt alte două atuuri care înclină în favoarea turiștilor.

Republica Dominicană așteaptă să fie descoperită dincolo de plajele perfecte și resorturile de lux. Turiștii pot face acest lucru printr-o „vizită la țară”, printre plantațiile de trestie de zahăr, arborii de cafea, bananierii și satele animate.

Detalii despre ofertele Early Booking pentru sejur în Republica Dominicană puse la dispoziție de Agenția TUI TravelCenter găsiți pe www.tui-travelcenter.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.