Cele mai importante 3 lucruri de căutat la televizoare ieftine

537
Publicitate

Un buget mic nu presupune limitări ale divertismentului din sufrageria ta. Când vine vorba de televizor, află că te poți bucura de flexibilitatea unui sistem mult mai costisitor, la un preț mai mic de patru cifre. Iată cele mai importante 3 lucruri de căutat la oferta de televizoare ieftine.

Publicitate

Sistem de operare inteligent

Am ajuns în fericita perioadă în care funcțiile smart sunt accesibile. Atât de accesibile, încât coboară foarte mult sub 1000 de lei. Câteva dintre avantajele unui sistem de operare inteligent sunt:

  • Acces la Youtube și milioane de clipuri din întreaga lume;
  • Acces la servicii precum Netflix, Amazon Video și HBO Go (în România). Acestea necesită abonamente lunare, însă vin și cu perioade de probă, gratuite;
  • Browser integrat! Această funcție este o mană cerească pentru cei ce doresc un monitor mult mai mare pentru navigatul pe Facebook;
  • Citirea serverelor media din rețea; calculatoarele ce rulează Windows au deja un server media încorporat. Astfel, poți accesa colecția multimedia direct din televizor. Adică 0 cabluri între calculator și televizor.

Conectivitate generoasă

Dacă ești genul care nu se dă în vânt după soluțiile smart și pur și simplu vrei un televizor care să emită imagini de calitate, atunci asigură-te că în spatele lui vei găsi suficienți conectori. Conexiunile HDMI sunt recomandate în număr cât mai mare. Ar trebui să eviți standarde mai joase de versiunea 1.4, întrucât acestea nu permit controlarea tuturo device-urilor legate de televizor printr-o singură telecomandă.

Al doilea lucru pe care ar trebui să-l găsești în spatele multor televizoare ieftine sunt port-urile USB. Dacă este doar unul, asigură-te că nu este destinat doar actualizărilor oferite de către producător și că poate fi folosit pentru înregistrarea și redarea conținutului multimedia.

Cele două conexiuni pe care le-am menționat în acest segment sunt foarte importante dacă, undeva în viitorul apropiat vei dori funcții smart pe televizorul tău. Prin intermediul unui accesoriu precum Google Chromecast, vei putea să faci streaming de pe laptop și telefon și vei putea să accesezi serviciile Netflix, Amazon Video și HBO Go, plus multe alte programe compatibile cu micul accesoriu.

Nu în ultimul rând, asigură-te că ai suficiente opțiuni de a scoate sunetul din televizor, pe lângă HDMI. Dacă ai o familie numeroasă și petreci multe nopți în fața televizorului, o ieșire pentru căști este ceea ce îți trebuie.

Alți clienți mulțumiți

Oricât de mult ar fi ridicate multe televizoare ieftine sau la preturi mai mici în slăvi de către producător, nimic nu te va lămuri mai repede decât opiniile altor clienți. Documentarea este un proces foarte important, mai ales că nu vrei să risipești un buget limitat pe o alegere proastă. Ghidează-te după sistemele de rating și după comentariile altor clienți, iar în câteva zeci de minute vei avea o idee mai clară despre următorul tău televizor.

Spor la cumpărături!

televizoare-ieftine-noi-online

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.