Ceremonia de inmormantare in functie de dorinte

513
Publicitate

Ceremonia de inmormantare poate fi considerata ca fiind sfarsitul vietii unei persoane, tocmai de aceea este atat de importanta ca ea sa fie facuta asa cum trebuie. De obicei, persoana decedata isi exprima in ultimele moment de viata dorintele sale in ceea ce priveste inmormantarea. Unele persoane doresc in mare parte dintre cazuri sa fie inmormantate langa unele persoane dragi si sa se tina cont in primul rand de unele obiceiuri si traditii. Pentru ca o ceremonie de inmormantare sa se desfasoare conform ultimelor dorinte ale persoanei decedate, cat si respectand unele obieciuri si traditii, este neaparat necesar sa se angajeze o firma ce ofera servicii funerare de o buna calitate.

Atunci cand doriti sa luati legatura cu o firma de pompe funebre ca Servicii funerare Galati prin casa funerara Christian in vederea realizarii unei ceremonii de inmormantare, trebuie sa vorbiti in primul rand cu agentul funerar angajat in cadrul firmei respective, pentru a stabili toate detaliile legate de ceremonia de inmormantare respectiva. De obicei, o firma de pompe funebre ofera servicii funerare complete, care constau in realizarea sicriului, estetica decedatului, transportul acestuia, cat si in realizarea crucii si punerea la dispozitie a unui preot si a unui dascal.

Publicitate

Atunci cand vine vorba despre ceremonia de inmormantare a unei persoane dragi, realizarea sicriului este una destul de importanta, deoarece este neaparat nevoie ca acesta sa arate perfect din punct de vedere estetic. Sicriul poate fi realizat din diferite materiale, printre care se numara lemnul, metalul, zincul sau sticla. Insa, in tara noastra, legislatia obliga ca inhumarea unei persoane sa se realizeze folosind numai sicrie de lemne, deoarece dupa cum stim cu totii lemnul este un material biodegradabil. De obicei, esentele folosite la realizarea sicrielor sunt cele de stejar, brad, tei, cires, mahon etc. Pentru ca sicriul sa aiba o estetica cat mai placuta, acesta poate fi accesorizat cu manere, crucifix, suruburi ornamentale etc. Se poate opta si ca lenjeria care imbraca sicriul sa fie confectionata din diferite materiale, precum poliester, satin etc.

La estetica persoanei decedate putem vorbi in primul rand despre spalarea si imbalsamarea acesteia, lucru destul de important din cauza faptului ca traditiile noastre spun ca decedatul trebuie sa arate bine din punct de vedere estetic, pe ultimul drum. Astfel ca, acest tip de serviciu funerar este unul destul de important de luat in calcul.

In principal, putem spune faptul ca, atunci cand ne dorim sa conducem cu demnitate o persoana pe ultimul drum, este necesar sa angajam o firma de pompe funebre ce ofera servicii funerare complete si de buna calitate. O astfel de firma fie o putem gasi in orasul in care locuim, fie pe internet. In cazul in care nu stim unde se afla sediul unei astfel de firme in orasul in care locuim, putem sa o gasim pe internet, cu numai o cautare dupa niste cuvinte cheie, urmate de numele orasului in care locuim. De exemplu, daca locuim in Galati, cautarea poate fi data dupa cuvintele ” servicii funerare Galati”, iar cu siguranta in urma acestei cautari vom gasi sediul unei astfel de firme de pompe funebre ce isi desfasoara activitatea in orasul Galati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.