Certificatele SSL, o modalitate simpla si practica prin care poti oferi siguranta clientilor tai

261

Dezvoltarea si extinderea Internetului au fost doi factori principali care au dus la o crestere exponentiala a numarului de magazine online si a afacerilor bazate pe vanzarea de servicii si produse. In conditiile actuale, siguranta a devenit un aspect foarte important pentru utilizatori, fapt pentru care acestia au devenit extrem de selectivi cu site-urile pe care aleg sa navigheze si mai ales cu cele de pe care aleg sa cumpere. Din ce in ce mai multe magazine online au ales sa-si implementeze certificate de siguranta avand in vedere ca utilizatorii sunt foarte atenti atunci cand vine vorba despre siguranta datelor.

Certificatele SSL, sau certificatele de siguranta cum se mai numesc, reprezinta astazi un standard pentru magazinele online care isi doresc siguranta deplina pentru clienti. Un astfel de certificat este foarte simplu de implementat si pot fi obtinute la preturi destul de accesibile, astfel ca nu avem absolut niciun motiv pentru ca sa ezitam sa facem acest lucru. Mxhost, pune la dispozitia noastra o varietate de certificate SSL, pe care le putem alege in functie de nevoile magazinului nostru. Iata cateva lucruri interesante si pe care este bine sa le stim despre aceste certificate si despre avantajele pe care le avem atunci cand alegem sa le utilizam.

Datele clientilor sunt in deplina siguranta.

Din pacate, cu toate evolutiile care au avut loc in online in ultimul deceniu, inca nu putem vorbi despre un mediu online 100% sigur avand in vedere ca interceptarea unor date inca este un lucru practicabil de catre hotii de date. Prin implementarea unui certificat SSL, intre utilizator si server se realizeaza un canal de comunicatie unic, pe care nu mai poate patrunde nicio alta persoana, prin nicio metoda. Astfel, prin simpla implementare a unui asemenea certificat, clientii dumneavoastra vor putea face cumparaturi in deplina siguranta, fara teama ca datele lor personale vor fi ulterior preluate de catre persoane neautorizate sa faca acest lucru.

Certificatele SSL ofera autenticitate magazinului tau.

Un lucru mai putin stiut despre aceste certificate de siguranta este faptul ca ele reprezinta o modalitate prin care un utilizator poate stii cu certitudine faptul ca se afla pe un magazin autentic si nu pe o copie fidela a acestuia. Au existat de-a lungul timpului numeroase situatii in care anumiti clienti au fost pacaliti sa-si introduca datele personale pe diverse site-uri care erau o copie fidela a site-urilor autentice, astfel ca aceste date au fost prelucrate ulterior de catre diversi hoti. Un magazin care utilizeaza certificate SSL este foarte simplu de recunoscut avand in vedere faptul ca in dreptul adresei web la care se regaseste magazinul va aparea un lacat de culoare verde sau aurie care ne poate oferi informatii despre autenticitatea magazinului respectiv.

Mxhost este o companie care ofera servicii web de inalta calitate, servicii precum gazduire web, inregistrare domenii, precum si implementare de certificate SSL care vor spori siguranta magazinului tau online. Fiecare dintre aceste servicii pot fi obtinute la preturi deosebit de avantajoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.