Charm Studio, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti

0

Cand vine vorba despre topul angajatorilor din Bucuresti, Charm Studio ocupa locul intai. Charm Studio este un studio de videochat aflat de 6 ani in aceasta industrie si care s-a impus inca de la aparitia pe piata. Cu zeci de premii castigate pana in prezent pentru „Cel mai bun studio de videochat din Romania”, cu peste 40 de masini parcate in tot Bucurestiul, dar si cu cele 150 de modele si personalul compus 100% din persoane de sex feminin, Charm Studio este lider de piata absolut in ceea ce priveste piata videochatului din Bucuresti. Charm Studio face parte din Charm Group, alaturi de alte studiouri celebre din Bucuresti: ManeQueen, Allure si TanDress.

In plus, Charm Studio este recunoscut ca fiind studioul de videochat cu cele mai multe modele de top. Altfel spus, fetele incaseaza intre 2.000$ si 30.000$ lunar. Cu toate acestea, exista cazuri si mai fericite de atat la Charm Studio: exista modele care incaseaza, lunar, 40.000$. Cum? „Cu perseverenta si cu rabdare, cu o echipa dedicata in spatele fiecarui model, care se ocupa de la training si pana la imagine. Nu degeaba suntem cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti. In componenta Charm exista departament de Marketing, departament de HR, de team-leaderi, dar si de make-up artisti si chiar profesor de engleza. Toti, impreuna, participa activ la cresterea fiecarui model in parte. Oricine isi doreste, poate!”, ne raspunde Madalina, PR Charm Group.

incasari Charm Studio

Fetele care isi doresc sa isi deschida propria afacere, sa isi cumpere apartament sau masina, indiferent ca sunt studente sau nu, pot deveni modele de videochat. Cerintele, spun cei de la Charm Studio, sunt foarte simple: sa fie comunicative si sa isi doreasca sa invete. Charm Studio nu cauta neaparat modele cu experienta sau fete care sa cunoasca la perfectie limba engleza, caci se poate invata foarte usor. Cauta persoane ambitioase.

Esti pregatita pentru o angajare la videochat?Daca esti o persoana ambitioasa si iti doresti sa castigi mai mult, poti accesa website-ul lor: charmstudios.ro, iar acolo te va intampina cineva din staff la orice ora.

 

WEBSITE: https://www.charmstudios.ro

ADDRESS: Str. Doctor Dumitru Raureanu, nr.1, sector 5, Bucuresti

PHONE: 0784.70.70.80

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.