Chronax vine in ajutorul persoanelor care vor sa infiinteze o firma

481
Publicitate

Dorind sa raspunda antreprenorilor romani si sa ofere solutii aplicate nevoilor specifice ale fiecarui client in parte, echipa Chronax promoveaza egalitatea de sanse in business si isi propune sa ofere consultanta de specialitate celor care au nevoie de informatii privind serviciul de infiintare firma, persoanelor interesate de infiintare PFA sau infiintare SRL, precum si celor care deja au o afacere si doresc sa ii aduca valoare adaugata.

 

Publicitate

Procesul prin care se ajunge la infiintare firma in Romania nu pare sa fie prea complicat, pana cand birocratia incepe sa puna diverse piedici in calea tinerilor antreprenori. Apeland cu incredere la Chronax, acestia se pot preocupa de alte aspecte ale afacerii, in vreme ce specialistii Chronax muncesc pentru a simplifica aspectele birocratice legate de infiintare firma. Tot ceea ce inseamna infiintarea si functionarea unei companii va fi analizat in amanunt si tratat cu profesionalism si promptitudine de catre specialistii Chronax.

 

Pasii pentru infiintarea unei firme sunt: determinarea obiectului de activitate si incadrarea activitatilor pe baza codului CAEN, alegerea formei juridice a societatii, alegerea si rezervarea denumirii acesteia, stabilirea sediului social prin incheierea unui contract de sediu social, cumparare/inchiriere sau de comodat, realizarea actului constitutiv, semnarea de declaratii din care sa rezulte ca nu exista antecedente penale, specimen de semnatura, depunerea capitalului social, inregistrarea la Registrul Comertului, ridicarea certificatului de inregistrare a societatii, obtinerea avizelor si autorizatiilor de functionare.

 

Chronax isi poate ajuta clientii atat in ceea ce priveste procedura de infiintare firma, cat si in legatura cu actele constitutive ale societatii sau alte modificari ce apar pe parcurs – deschiderea unui nou punct de lucru, schimbare/adaugare de coduri CAEN, majorarea capitalului social, schimbarea asociatilor, a administratorului sau a denumirii. De asemenea, Chronax sta la dispozitia clientilor sai prin oferirea de consultanta in ceea ce priveste optiunea de organizare a persoanei juridice sub forma de PFA sau SRL.

 

Avand o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu si fiind ghidati de profesionalism si pasiune, specialistii Chronax vor analiza in detaliu societatea ce urmeaza a fi infiintata si vor recomanda antreprenorului sa aleaga pe baza necesitatilor personale ale afacerii pe care o intreprinde.

 

Mai multe detalii despre Chronax si despre infiintare firma, infiintare PFA si infiintare SRL gasiti pe site-ul oficial al companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.