CIEL Romania, companie specializata in solutii software financiar-contabile, lanseaza un nou site

330

Cu o experienta de peste 25 de ani pe piata financiar-contabila, CIEL Romania este prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile, insotite de cel mai performant serviciu de asistenta tehnica. Prin programele sale de contabilitate, gestiune, salarii, imobilizari, audit si revizuire, CIEL Romania ofera clientilor sai solutia completa pentru gestiunea afacerii. Intrucat isi doreste sa fie in permanenta la zi cu cerintele si preferintele clientilor sai, CIEL lanseaza un nou site, pentru ca oricine sa gaseasca rapid toate informatiile de care are nevoie.

 

Fie ca este vorba de un program de gestiune sau un program contabilitate, CIEL Romania a urmarit dintotdeauna inovarea si performanta, din anul 1991 pozitionandu-se ca lider pe piata aplicatiilor financiar-contabile. Portofoliul companiei cuprinde peste 50 000 de utilizatori, cel mai performant software financiar-contabil integrat, cel mai vandut program contabilitate din Romania si peste 150 de parteneriate educationale cu institutii de invatamant cu profil economic.

 

CIEL Romania si-a adaptat produsele la necesitatile tuturor clientilor, raspunzand cu profesionalism nevoilor pietei in ceea ce priveste utilizarea unor programe de gestiune, program contabilitate si a celorlalte aplicatii software financiar-contabile. Astfel, compania a dezvoltat trei game de produse, acestea acoperind toate tipurile de afaceri. Prima dintre ele, gama SIMPLU, se adreseaza afacerilor aflate la inceput de drum, poate fi accesata gratuit si include modulele contabilitate, gestiune, imobilizari si productie. Gama STANDARD este destinata firmelor mici si mijlocii care necesita management integrat financiar-contabil sau firmelor care vor sa micsoreze cheltuielile generate de aplicatiile curente. Gama de produse PROFESSIONAL se adreseaza multinationalelor, companiilor cu cifre mari de afaceri si firmelor de contabilitate. Aplicatiile din aceasta categorie ofera solutii complexe de analiza si raportare pe baza carora deciziile de business vor fi mai usor de luat, rezultatele fiind mai corecte si mai eficiente. CIEL Romania ofera posibilitatea ca aplicatiile din aceasta gama sa fie personalizate la cerere astfel incat sa se plieze perfect pe fluxul afacerii.

 

CIEL Romania isi fidelizeaza clientii prin cele 3 tipuri de abonament – Standard, Gold si VIP – care ofera acces nelimitat la serviciile de asistenta tehnica telefonica, actualizari legislative, optimizari functionale, forum, precum si facilitati la preturi preferentiale.

 

Noul site al companiei, mult mai usor de utilizat, permite acum inregistrarea si plasarea unei comenzi direct pe platforma CIEL Romania, precum si o interactivitate mult mai mare cu echipa de suport si nucleul companiei. Pe noul site, mai simplificat din punct de vedere al navigarii si al aranjarii elementelor in pagina, se regaseste acum si posibilitatea de a intra in legatura directa cu o persoana de contact, prin butonul “Intreaba specialistul CIEL!” De asemenea, noua platforma permite un sistem foarte simplu de configurare a unui produs personalizat in functie de nevoile afacerii proprii.

 

Indiferent daca afacerea ta este la inceput sau ai deja experienta, un program contabilitate iti va fi mereu necesar, CIEL Romania fiind unul dintre cei mai profesionisti furnizori de aplicatii software financiar-contabile de pe piata romaneasca. Informatii suplimentare despre produsele companiei gasiti pe site-ul oficial http://new.ciel.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.