Clinica Romgermed si aparatul nou Scrambler Therapy

507
Publicitate

In 2017, cei de la Grupul Medical Romgermed au reusit sa terminte o investitie masiva pentru a realiza cea mai mare policlinica privata din Bucuresti. Clinicile de la Romgermed deservesc absolut toate specialitatile medicale.

O noua clinica Romgermed s-a deschis si are de peste 3000 mp si aproximativ 40 de cabinete, unde se gasesc unii dintre cei mai buni medici din tara. Dr. Stefan Spiridon, directorul medical al clinicilor Romgermed, a dat urmatoarea declaratie:  „Am investit masiv in aceasta policlinica pentru a putea deservi un segment larg de populatie si pentru a putea oferi servicii medicale complete ce includ investigatii de inalta performanta – computer tomograf, endoscopie etc. De asemenea, am reusit sa dezvoltam o retea nationala de centre partenere pentru a putea satisface si cele mai exigente cerinte alte partenerilor nostri din domeniul corporate.”

Publicitate

Incepand cu primavara lui 2017, clinicile Romgermed au achizitionat aparatul de ultima generatie, numit Scrambler Therapy. Aparatul este dezvoltat de armata americana si a iesit de curand pe piata libera. Aparatul utilizat pentru tratarea durerilor cronice severe, oncologice, neuropatice, putand fi utilizate chiar si la pacientii cu dureri care sunt rezistente la opiacee sau la metode clasice de stimulare. a

Clinica Romgermed este singura clinica din Romania care detine acest aparat si are cei mai multi medici acreditati in utlizarea acestui aparat.

Domnul Dr. Dorian Sam Schwartz, directorul general Romgermed – „In anul 2017 o sa finalizam investitia in spitalizarea de zi si vom oferi tuturor pacientilor nostri servicii spitalicesti de top in mai multe domenii medicale. Am reusit sa atragem alaturi de noi medici renumiti (Prof. Copaciu, Dr. Butufei) si speram sa fim un angajator de top in domeniul medical crescand in acelasi timp echipa de specialisti. De asemenea, am reusit sa deschidem inca un laborator de analize medicale pentru a putea satisface cererile extrem de numeroase pe care le primim.”

romgermed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.