Combine frigorifice ieftine Samsung pe eGood.ro

355

In magazinul online de produse electrocasnice eGood.ro, in categoria de combine frigorifice puteti gasi produse de la cele mai importante brand-uri, printre care si combine ieftine Samsung.

In categoria de combine frigorifice ieftine pe eGood.ro putem gasi produse electrocasnice ieftine, cu preturi incepand de la 950 de lei, pana la 1000 de lei in clasa energetica A+, aceste combine frigorifice ieftine avand capacitatea toatala neta cuprinsa intre 207 si 252, un compresor, dezghetare automata, 3 sertare si garantie pana la 36 de luni.

In categoria de combine frigorifice Samsung din magazinul online eGood.ro, combinele frigorifice au preturi cuprinse intre: 1500 de lei si 3500 lei, capacitate neta totala intre 290 si 390, 10 combine frigorifice mai ieftine avand clasa energetica A+, 2 combine frigorifice marca Samsung clasa energetica A++ si o combina frigorifica Samsung clasa A+++.

De asemenea, combinele frigorifice ieftine de la Samsung sunt in 5 variante de culori: alb, bej, inox, metalic si negru.

In final, va recomandam sa vizitati categoriile din link-uri pentru a vedea cea mai mare gama de combine frigorifice ieftine Samsung pe magazinul online de produse electrocasnice eGood.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.