Cominox confectioneaza mese si rafturi metalice din inox

496
Publicitate

Cominox, unul dintre cei mai importanti actori din piata de mobilier de inox confectioneaza si comercializeaza mese si rafturi metalice din inox pentru uzul restaurantelor, spitalurilor, hotelurilor, unitatilor militare, printre altele.

Publicitate

Gama de mese inox Cominox

Oferta Cominox de mese inox este foarte diversa, aceste piese metalice de mobilier putand fi folosite intr-o larga varietate de activitati.

Doar pentru lucru exista mese inox centrale, cu rebord, pentru procesare, mese inox de transat, pentru expunere, debarasare sau prevazute cu spalator. Accesorii conexe pentru acestea produse de Cominox sunt blaturi (cu polietilena sau granit), reborduri, orificii debitare, polite, picioare sau roti.

Pentru depozitare si lucru, mesele tip dulap sunt cele mai adecvate, Cominox producad 6 tipuri de astfel de mese – simple, cu rebord, cu sertare sau cu rebord plus sertare.

Gama de rafturi metalice din inox

Nevoile de depozitare sunt asigurate de produsele comercializate in gama de rafturi metalice din inox ce sunt realizate din cel mai de calitate otel inoxidabil in vederea rezistentei si sigurantei.

In prezent, exista patru tipuri de rafturi metalice destinate comercializarii – rafturi demontabile sau sudate, rafturi mobile, rafturi pentru depozitarea carcaselor de carne. Ca accesorii, exista roti (termice, cu flanse sau cu pivot), bare, carlige si polite ce satisfac diversele nevoi ce apar inevitabil in campuri de activitate diverse.

Cominox- garantia calitatii

Produsele si serviciile oferite de Cominox prezinta o calitate garantata de profesionalismul si standardele de productie si proiectare din aceasta companie.

Cominox este un producator de piese de mobilier metalice din otel inoxidabil pentru nevoi industriale (in special industria alimentara, medicala sau HoReCa) insa angajatii acesteia au o expertiza testata in amenajari interioare sau exterioare ce presupun structuri de inox.

Astfel, chiar daca ofertele de mese de inox si rafturi metalice constituie baza activitatii Cominox, orice presupune structuri din otel inoxidabil se afla cu siguranta in aria de expertiza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.