Cominox-producator de top de mobilier inox

289

Cu o vechime de peste 10 ani pe piata din Romania, Cominox s-a remarcat prin calitatea produselor sale din gama de mobilier inox destinate industriei alimentare, fabricilor de zahar, ciocolata, chipsuri, sucuri sau bauturi racoritoare, unitatilor de procesare a laptelui sau a carnii, unitatilor de catering sau centrelor din mediul sanitar: spitale, clinici, farmacii – zona in care, cu siguranta, este extrem de imporant sa se mentina un mediu steril, propice desfasurarii activitatilor specifice acestor domenii. Extrem de actuala si importanta, problema intretinerii pieselor de mobilier din spitale sau clinici este abordata cu profesionalism de catre specialistii care proiecteaza articole de mobilier din inox pentru domeniul medical. Astfel, in urma utilizarii acestui tip de produse in domenii unde igiena este extrem de importanta, riscurile de inmultire a bacteriilor si a altor agenti patogeni sunt practic reduse la zero prin folosirea de mobilier din inox. Acest tip de mobilier are suprafete netede, durabile, care pot fi intretinute usor, curatate si dezinfectate corespunzator cerintelor din astfel de unitati.

Pe langa produse din gama home design, mese profesionale, dulapuri, vestiare, rafturi si alte articole de mobilier inox, compania Cominox ofera clientilor sai scari, balustrade spiralate sau drepte, lucrari de placare cu tabla decorativa sau perforata si multe alte sortimente.

Mobilier inox fabricat la standarde moderne

Cei 50 de angajati ai companiei, tehnicieni cu experienta in fabricarea de produse de mobilier metalice, isi desfasoara activitatea respectand satndardele de calitate ISO 9001:2008 si cele de securitate si sanatate a lucratorilor, ISO 14001:2004.

Piesele de mobilier produse de Cominox sunt disponibile la comanda, clientii companiei putand sa solicite proiectarea si executarea unor articole precum: mese de lucru profesionale, dulapuri de pardoseala, dulapuri inox suspendate, alturi de accesorii de genul suportilor de expunere sau piese din gama chiuvetelor si a hotelor de uz industrial.

Avand la baza cei 10 ani de experienta, firma Cominox isi extinde in permanenta raza de activitate, fabricand piese de mobilier inox si elemente destinate amenajarilor interioare sau exterioare din materiale inoxidabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.