Cominox, producator mobilier si accesorii inox

499
Publicitate

Remarcandu-se prin activitatea sa din ultimii 10 ani  pentru segmentul producator mobilier si accesorii inox si piese din aluminiu de pe piata romaneasca, putem vorbi despre Cominox ca despre un furnizor de incredere pentru o gama foarte variate de produse de mobilier, accesorii inox, structuri din inox si aluminiu ideale pentru industria alimentara, zona de catering si restaurante, precum si pentru farmacii, spitale si multe alte domenii in care mobilierul din materiale inoxidabile este cautat. Bazandu-ne pe faptul ca mobila din inox este cea mai potrivita alegere atunci cand interesul principal se indreapta catre mentinerea curateniei, va recomandam Cominox, producator eficient al unor piese de mobilier si accesorii de calitate.

 

Publicitate

Producator mobilier  la standarde moderne

In mediul spitalicesc, pentru care mobila din inox este extrem de indicata si utilizarea ei previne dezvoltarea si inmultirea agentilor patogeni , se pot folosi produse din gama oferita de Cominox-de la dulapuri si polite suspendate, mese de lucru profesionale, mese inox de lucru tip dulap si pana la chiuvete profesionale, rafturi depozitare si vestiare.

Pentru domeniul amenajarilor interioare, Cominox doreste a se impune pe piata ca producator de scari , balustrade, mobilier bar, vitralii din inox si sticla pictata si accesorii inox, elemente ce pot fi utlilizate pentru obtinerea unei ambiante ultramoderne.

Pentru zona de industrie alimentara,  Cominox este producator pentru o gama larga de domenii, atat in fabrici de procesare a laptelui, a carnii sau fabrici de biscuiti, cat si pentru fabrici de chipsuri, fabrici de zahar sau unitati de productie de sucuri racoritoare si bauturi. Articolele includ accesorii suporti cuptoare, dulapuri, polite  si accesorii, mese de lucru profesionale, carucioare inox pentru transport tavi sau de uz medical, hote inox profesionale, precum si variate piese de mobilier si accesorii.

In urma comercializarii de accesorii si piese de mobilier din materiale inoxidabile, Cominox se-a remarcat ca producator pe piata romaneasca prin calitatea produselor sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.