Compania Eurolines a pregătit o nouă cursă directă pentru iubitorii de călătorii: România – Londra

394
Publicitate

Eurolines pune la dispoziția clienților o cursă directă România – Londra, către una dintre cele mai îndrăgite și spectaculoase capitale europene. Astfel, pasagerii nu mai sunt nevoiți să facă escală și vor putea ajunge la destinație mult mai repede, bucurându-se din plin de fiecare pas al călătoriei.

Londra adăpostește o imensă diversitate de etnii, culturi și religii, fiind unul din cele mai cosmopolite orașe din Europa și din lume, cu nenumărate palate, muzee, teatre, săli de concerte și obiective turistice unice. Structurile megalitice de la Stonehenge, natura din Oxfordshire sau Norfolk, orașele pline de viață, obiceiurile “de modă veche” îmbinate cu extravaganțele contemporane sunt doar câteva dintre motivele pentru care Eurolines oferă serviciu de transport persoane Londra.

Publicitate

Cei care își achiziționează bilete de autocar Londra – București de pe Eurolines Romania au ocazia să se plimbe și să admire “City of London”, centrul istoric al orașului și, în același timp, un important cartier financiar al Regatului Unit. West End (“Capătul de vest”) este districtul comercial și de divertisment al capitalei, aici fiind celebra Piață Trafalgar și Oxford Street, o stradă perfectă pentru iubitorii de cumpărături, La sud de capătul estic al acestui bulevard se găsește Soho, cartierul boem al Londrei, înțesat de cafenele, pub-uri și cluburi extravagante, pentru toate buzunarele.

Întrucât transportul de persoane Londra este un serviciu foarte solicitat de către românii care își doresc să viziteze Marea Britanie, Eurolines oferă turiștilor posibilitatea de a opta și pentru alte orașe importante, fiind facilă conexiunea spre Birmingham, Beverley, Brighton, Bristol, Cambridge, Leeds, Liverpool, Manchester, Milton Keynes, Northampton, Norwich, Nottingham, Southampton, Sunderland, Cardiff, Hull, Edinburgh sau Glasgow.

Pentru mai multe detalii despre rezervări și bilete de autocar Londra – București accesați site-ul Eurolines

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.