Corpuri de iluminat vintage pentru un decor retro autentic

540
Publicitate

Montarea de corpuri de iluminat vintage ajuta la crearea rapida a unui decor retro autentic si va lasa la indemana o metoda de redecorare cu astect inedit. Aceste corpuri de iluminat sunt create in mod special in ideea respectarii liniilor retro ale acestui tip de produse si includ materiale care ofera un aspect vizual identic cu cele din trecut. Desigur, exista si viziuni noi in ceea ce priveste conceptul general, insa totul este ponderat si va degaja exact acelasi efect pe care il cautati – stilul vintage in privinta iluminarii caselor.

Este important sa faceti un mic plan pentru o amplasare corecta a acestor corpuri de iluminat vintage. Verificati care este necesarul de iluminare in functie de particularitatile utilizarii incaperilor si plasati cat mai aproape de locul pe care il utilizati frecvent cate un corp de iluminat in stil vintage. Trebuie tinut cont ca din punct de vedere tehnic aceste corpuri de iluminat vintage sunt compatibile cu orice tip de sursa de iluminat, plecand de la becuri cu led cu diferite caracteristici si pana la becuri vintage care se vor adapta impecabil cu aceste corpuri de iluminat retro.

Publicitate

Prin urmare pentru dormitor puteti alege corpuri de ilumnat vintage din gama aplicelor, dar si veioze pentru noptiere. In living un candelabru cu multe brate flexibile va fi extrem de util pentru trimiterea iluminarii in locul dorit, dar si un lapadar de podea isi poate gasi perfect utilitatea pentru crearea unui spatiu de relaxare in zona canapelei sau fotoliului. Nu uitati de zona blatului din bucatarie unde o lustra suspendata pe care o veti utiliza de aceasta data cu un bec led cu iluminare foarte buna va face ca lucrul pentru pregatirea meselor in familie sa fie foarte placut.

Tot acest proces de redecorare ambientala al casei tine, in mod evident, de folosirea energiei electrice si nu in ultimul rand de modul in care se face distribuirea ei spre corpuri de iluminat vintage si sursele lor de lumina, dar si spre toate celelalte aparate electrice si electronice ale casei.
Este un moment prielnic pentru a reinnoi tot aparatajul electric si aveti acum posibilitatea sa folositi o gama performanta de prize si intrerupatoare Panasonic. Sunt produse cu un inalt grad de tehnicitate si performate de utilizare pe termen lung, lucru care garanteaza folosirea in siguranta a noilor corpuri de iluminat vintage pe care le-ati montat.

corp iluminat vintage 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.