Cosmetice de hotel: aspect, arome, modalitate de prezentare

267

Cand vorbim despre cosmetice de hotel, observam ca sticlutele de unica folosinta sunt foarte populare deoarece reduc cantitatea de produs care se arunca. Clientul poate folosi produsul de mai multe ori si il poate pastra in siguranta atunci cand nu-l utilizeaza, prin infiletarea capacului.

La mafinternational.ro va oferim cosmetice de hotel ambalate practic in sticlute fabricate din plastic sau din sticla. Capacele pot fi de plastic, respectiv de aluminiu. Un astfel de produs din categoria cosmeticelor de hotel este crema de baie de la Elsyl Natural Look ambalata intr-o sticluta de 40 mililitri frumos prezentata si etichetata cu logo-ul brandului. In acelasi tip de sticluta, regasim un balsam pentru un look natural, care poate fi oferit oaspetilor alaturi de sampon sau de un spumant de baie.

Sampoanele si spumantele de baie de la compania Mignon sunt ambalate in sticlute de plastic de 20 de mililitri, cu capace de plastic usor transparente. Si acestea sunt etichetate corespunzator ca sa stiti ce produs folositi. Pentru ca discutam de produse de calitate pe care si-au pus amprenta designeri cu experienta de la mari companii de cosmetice, pe etichete vom regasi logo-ul brandului.

Foarte apreciate sunt in general produsele naturale oferite de firme ca Elsyl http://www.mafinternational.ro/consumabile-hotel/articole-pentru-hotel.html, a caror produse le puteti vedea direct pe site-ul magazinului de echipamente si consumabile de hotel www.mafinternational.ro

Asta pentru ca tot mai multi administratori si proprietati de hoteluri si pensiuin isi indreapta atentia spre gamele organice care au o provenienta durabila. Aceasta pare a fi de asemenea o tendinta preferata de foarte multi oaspeti. Viitorul este verde si toti tindem sa agreem produsele prietenoase cu mediul, produse care se pot refolosi sau disponibile in ambalaje care se pot recicla cu usurinta.

Produse de rasfat

Pornind de la cosmeticele de hotel de baza cum sunt sapunurile, gelurile de dus http://www.mafinternational.ro/natural-range-gel-de-dus.html si sampoanele, in ultima perioada companiile de cosmetice incearca sa ofere si alte elemente suplimentare de rasfat: inclusiv balsamuri calmante, produse de par si produse de protectie solara, lotiuni si creme de corp http://www.mafinternational.ro/green-earth-lotiune-de-corp.html

Cosmeticele de hotel pentru care optati pot sa fie cu impact pozitiv asupra clientilor sau din contra cu impact negativ. De aceea este important sa alegeti inteligent, cu atentie. Aspectul gamei, aromele alese si modul in care acestea sunt prezentate, sunt factori care trebuie sa va influenteze decizia daca doriti sa alegeti cat mai bine.

La mafinternational.ro aveti garantia ca punem la dispozitia dumneavoastra doar cosmetice de calitate, fabricate de cei mai bun producatori in domeniu, ambalate fara cusur si realizate intr-o forma de prezentare super atractiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.