Cu spoturi led cresti impactul vizual al marfurilor expuse

409
Publicitate

Sa folosesti spoturi led intr-o afacere comerciala in care produsul este expus pe raft pentru analiza cumparatorului este ce mai utila idee. Efectele acestei surse de iluminat se extind inclusiv in factura la energia electrica pe care o platesti luna de luna pentru ca nivelul consumului pe fiecare unitate de spoturi led este foarte redus.

Daca analizezi oferta unui magazin dedicat in general produselor electrice din domeniul iluminarii ambientale vei gasi ca poti alege dintre doua categorii principale de spoturi led, si anume:

Publicitate
  • spoturi led incastrabile
  • spoturi led aplicabile

Diferenta intre acestea se refera in mod clar la modalitatea de montaj, fiecare dintre variante avand beneficiile sale. Pentru cele incastrabile beneficiul este oferit de faptul ca ai la dispozitie un tavan fals in spatele caruia se vor putea ascunde perfect conductorii electrici care alimenteaza seria de spoturi led montate. Montajul este relativ simplu daca este executat de o firma profesionista, dar poate fi facut cu atentie si in regim individual.

Pentru cele aplicabile avantajul este ca se pot monta direct pe suprafata unde li se stabileste locul, insa exista o usoara dificultate in mascarea elementelor de alimentare cu energie electrica. Toate aceste spoturi led sunt conectabile la tensiunea uzuala de 220V, insa tineti cont de faptul ca punerea sub tensiune se face cu respectarea indicatiilor de montaj.

In privinta calitati iluminarii si in special a intensitatii acesteia aveti de ales intre:

  • o spoturi led 6W
  • o spoturi led 12W
  • o spoturi led 15W
  • o spoturi led 18W

Nu incape vreo indoiala ca oricare spoturi led veti utiliza stralucirea lor va fi excelenta. Ceea ce este important se refera la alegerea locului de montaj incat lumina proiectata sa fie cu preponderenta directionata spre produsele din raft si sa nu deranjeze vizual clientii.

O astfel de iluminare expune la propriu orice produs si lasa cumparatorul sa cerceteze specificatiile, forma, culoarea si alte amanunte despre acesta. Gama temperaturii de culoare este de 4200K, ceea ce inseamna ca lumina se incadreaza in spectrul alb natural, lucru care nu produce denaturarea culorilor reale ale produselor.

Pentru spatiul de depozitare al marfurilor se pot monta unul sau mai multe bec led pentru ca in aceste zone nu este necesar sa se puna accent pe detaliile produsele deoarece acestea, de regula, sunt ambalate. In orice caz si aceste surse sunt cel putin la fel de utile in toata schimbarea pe care o faceti.

In apropierea sarbatorilor montati o banda led in zona ferestrelor, sau in zonele magazinului in care doriti sa puneti accent pe o anumita gama de produse, eventual pe cele care sunt in oferta. Este o solutie de marketing vizual excelenta care atrage in egala masura segmentul tinerilor, dar si persoanele adulte.

spot led

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.