IMOBILIARE

Cubicresidence.com: zeci de apartamente si de case noi in noul complex rezidential din Bragadiru

 

Cubic Residence a pregatit un ansamblu rezidential in Bragadiru cu 40 de apartamente noi si de asemenea 60 de case noi, situate in Prelungirea Ghencea. Scopul declarat al dezvoltatorului imobiliar Cubicresidence.com este sa formuleze noi concepte privind spatiile de locuit din Bucuresti, si acest lucru este realizat in complexul rezidential denumit Cubic 6. Insistand pe materiale si dotari de top, dar si pe zone de agrement si spatii verzi, acest dezvoltator nu numai ca isi planifica, dar si reuseste sa impuna noi concepte.

Apartamentele din Cubic 6 sunt de 3 si 4 camere, cu preturi incepand de la 56.900 de euro, iar casele au preturi incepand de la 89.900 de euro. Insa nu sunt preturi mari in raport cu ceea ce ofera Cubicresidence.com.  

Iata apartamentele din ansamblul rezidential din Bragadiru dezvoltat de Cubicresidence.com

In primul rand, cele 3 camere sau 4 camere pe care le au apartamentele din ansamblul rezidential din Bragadiru, Ilfov, denota o locuinta spatioasa. Spatiul mare se poarta la Cubicresidence.com cu un pret avantajos, o zona linistita si un mediu cat mai natural (in acord cu viziunea dezvoltatorului si cu conceptele pe care si le impune in zonele in care activeaza).

Apartamente pot fi regasite in lista de mai jos:

·         Tip 3A, cu logie si suprafata totala utila de 83.4 mp

·         Tip 3B, cu logie si gradina, cu suprafata totala utila de 84 mp

·         Tip 3C, cu logie si gradina, cu 71 mp ca suprafata totala utila

·         Tip 3E, cu suprafata circulabila de tip terasa si cu o suprafata totala utila de 146.5 mp

·         Tip 4A, cu logie si suprafata utila de 102 mp

·         Tip 4B,cu logie si suprafata totala utila de 98.1 mp

Casele construite de Cubicresidence.com in complexul rezidential Cubic 6

In Bucuresti, ansamblurile rezidentiale sunt mai mult de blocuri de locuinte, pe cand o retragere in Bragadiru, la casa, este visul multora dintre cei care isi doresc o mai mare libertate si o liniste superioara. De aceea, casele sunt uneori o alternativa viabila la apartamente. Cubicresidence.com, prin ansamblul rezidential Cubic 6 din Bragadiru, ofera 60 de solutii pentru aceste familii care nu mai gasesc propice viata la apartament.

Dintre ansamblurile rezidentiale din Bragadiru, Cubic 6 aduce un suflu nou, prin casele sale cu 4 camere dispuse pe 2 nivele, cu 2 bai, bucatarie, living, 2 locuri de parcare, terasa si multe alte facilitati. Locuinta se ofera la cheie, si pe parcursul ocuparii caselor, zona se va umple de locuitori selectionati, pentru un climat potrivit pentru cresterea armonioasa a copiilor, pentru o viata plina de bun simt si de siguranta.  Dar si apartamentele ofera o dispunerea camerelor si izolatii care sa limiteze, totusi, impresia de pereti de hartie sau riscurile de inundatii de la vecinul de sus. Depinde de ceea ce isi doresc persoanele in cautare de casa noua; cei care devin clientii Cubicresidence.com vor imbratisa, la randul lor, conceptele dezvoltatorului si stilul de viata propus de acesta.

Cubic Residence este un dezvoltator imobiliar interesat de informarea corecta si completa a tuturor clientilor sai. In acelasi timp, ofera doua numere de telefon pentru stabilirea vizionarilor: 0316.208.903 si 0756.088.000. Pentru comunicarea in scris, adresa de e-mail contact@cubicresidence.com este disponibila.

 

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.