Cum alegi cea mai buna oferta de angajari in videochat?

0
297

Multe dintre tinerele din ziua de azi, care isi doresc sa castige cat mai multi bani folosindu-se de aspectul lor fizic si farmecul personal, aleg o oferta de angajari in videochat. Ca urmare a interesului pentru aceasta industrie, tot mai crescut in randul tinerelor ce isi doresc mai mult de la viata, pe Internet apar periodic diverse oferte de angajari in videochat, care mai de care mai atractive. In realitate, insa, multe dintre aceste oferte sunt false sau ilegale!

Desi videochatul este reglementat legislativ la noi in tara din anul 2003, inca exista studiouri care angajeaza modele cu plata „la negru” sau cu acte false, in cazul minorelor. De asemenea, alte studiouri iti vor promite un comision generos sau conditii de lucru ireprosabile, dar in realitate nu te vor plati la adevarata ta valoare si nu-ti vor oferi tot suportul necesar, contrar ofertei de angajari in videochat prezentate.

Cum poti evita toate aceste situatii? In primul rand, alegand un studio cu traditie si care si-a demonstrat de-a lungul timpului seriozitatea si profesionalismul. Acesta este cazul Studio20, care in cei peste 17 ani de existenta a reusit sa lanseze in industria pentru adulti numeroase modele de top. In al doilea rand, poti recunoaste o oferta de angajari in videochat avantajoasa dupa urmatoarele criterii:

1. Contract ferm de artist-interpret
Contractul sta la baza oricarei activitati serioase, indiferent de domeniu, iar videochatul nu ar trebui sa faca exceptie. Astfel, in cazul in care iti doresti un job stabil si de viitor, cu acte in regula, trebuie sa stii ca Studio20 pune la dispozitia tuturor modelelor sale un contract ferm de artist interpret, pe care acestea il semneaza in dublu exemplar inca din prima lor zi de activitate. In felul acesta vei avea garantia conditiilor de lucru promise: tehnologie de ultima ora, camere tematice si decoruri exclusiviste, trafic online, training-uri gratuite, spatii de relaxare etc.

2. Act aditional pentru venituri sigure si legale
Pe langa contractul mai sus amintit, o oferta de angajari in videochat serioasa trebuie sa mai includa un act aditional care are rolul de a tine evidenta incasarilor tale, a taxelor si impozitelor aferente. Istoricul acestora iti va asigura mai tarziu dreptul la pensie, alaturi de asigurarea de sanatate. Acest act aditional este de obicei semnat o data la doua saptamani, cand incasezi banii. Modalitatea de plata bilunara este cea mai avantajoasa pentru un model de videochat. Asadar, tine cont si de acest aspect!

3. Venit lunar minim garantat
Ofertele de angajari in videochat la Studio20 includ un venit minim lunar in valoare de 1.000 de dolari in primele 3 luni de activitate, indiferent de performantele tale online din aceasta perioada. Profita de acest lucru!

4. Comision standard de 50%
Pe principiul win-win, orice oferta de angajari in videochat ar trebui sa-ti garanteze castiguri in valoare de minim jumatate din suma totala incasata ca urmare a activitatii tale din luna respectiva. La Studio20 te bucuri garantat de un comision standard de 50%, la care poti adauga numeroase bonusuri, suplimentandu-ti veniturile finale cu pana la 65% din incasarile tale totale.

5. Credite fara dobanda direct de la angajator
Cea mai buna oferta de angajari in videochat o intalnesti, fara dar si poate, la Studio20! Aici, dupa minim 6 luni in cadrul companiei, poti solicita credite fara dobanda direct de la noi. Astfel vei avea posibilitatea sa-ti atingi toate obiectivele financiare in timp record.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.