Dorim sa va prezentam in cateva cuvinte cum functioneaza portalul nostru, cum va puteti inregistra, cum va puteti adauga profilul unei firme, locatii sau un articol online. Speram sa fie cat mai utile, insa pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati la adresa contact@firme365.ro . Va stam la dispozitie cu cea mai mare placere.

1: Cum te poti inregistra?

  • Pentru inregistrare mergeti in partea dreapta sus, la butonul „AUTENTIFICARE IN CONT” . Dupa ce o sa faceti click pe acel buton se va deschide o fereastra unde vi se cere sa va autentificati, Daca nu aveti un cont, faceti click pe butonul „Inregistrare”care este scris cu rosu.

2: Cum adaug un anunt?

Mergeti la butonul „Adauga un anunt” care se gaseste in bara de sus. Dupa ce faceti click pe acest buton se va deschide o pagina cu campurile necesare pentru a introduce datele anuntului dumneavoastra. Va puteti adauga profilul firmei, serviciile oferite, locatie sau orice alt domeniul care va reprezinta.

  • Completati cu grija campurile care vi se cer. Este recomandat pentru dumneavoastra sa adaugati datele dumneavoastra de contact si sa oferiti cat mai multe informatii despre serviciile oferite de dumneavoastra.
  • Va oferim posibilitatea de a adauga informatii cat mai relevante pentru cei care o sa va vizitetze profilul companiei. Va puteti introduce adresa locatie dumneavoastra si puteti genera o harta de la google Street view ceea ce poate facilita localizarea firmei.
  • Va ofera posibilitatea de a adauga imagini cat mai multe astfel incat vizitatorul paginii sa isi faca o parere cat mai clara despre serviciile oferite de societatea dumneavoastra.
  • Incercam sa facilitam cat mai mult relatia dintre companii si posibili clienti ai acestora.

3: Cum adaug un articol?

Pentru a adauga un articol online, mergeti la butonul „Adauga un articol”. Acesta se gaseste sub butonul ” Articole”. Faceti click pe sub pagina respectiva si completati campurile respective.

 Completati cu grija fiecare camp pentru a adauga un articol cat mai relevant pentri motoarele de cautare.

 4: Cum caut oferta cea mai buna ?

Pentru a filtra cea mai buna oferta aveti mai multe posibilitati.

Una dintre ele este sa accesati harta locatiilor . In partea stanga se regasesc lista categoriilor, lista localitatilor din Romania si un camp unde puteti introduce un cuvant cheie. Incercam sa facem totul cat mai facil pentru utilizator.

O alta posibilitate este sa navigati pe site si sa alegeti una din categoriile dorite de dumneavoastra. O data ajuns la categoria respectiva puteti filtra in functie de un cuvant cheie preferat sau de localitatea dorita. Dupa ce filtrarea va fi aplicata vi se va deschide o lista cu anunturile care indeplinesc cerintele dumneavoastra.

5: Cum pot edita contul meu ?

Pentru a va edita contul mergeti la butonul „Editeaza profil” din partea dreapta sus.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.