Cum gasesti hale industriale ieftine

552
Publicitate

          Cauti hale industriale ieftine, pe care sa le cumperi sau sa le inchiriezi? Descopera cateva sfaturi care sa iti usureze cautarile.

          Halele industriale pot fi gasite la preturi bune daca vei cauta cu atentie pe internet, dar si in rubricile de anunturi din presa locala.

Publicitate

          Halele industriale, pret in functie de suprafata

          Halele industriale pot costa cateva zeci de euro pe metru patrat, dar si cateva sute de euro pe metrul patrat.

          Pretul acestora se stabileste in functie de suprafata amenajata, de judetul in care se afla, dar si de cat de bine sunt construite, daca sunt confectionate din materiale de buna calitate.

          Totodata, daca se afla si teren  in jurul acestor hale industriale atunci pretul poate sa creasca. Importanta in stabilirea pretului acestor spatii este si suprafata pe care se intinde hala industriala pe care vrei sa o cumperi. Bineinteles ca daca aceasta se intinde pe o sprafata larga, atunci va costa mai mult.

          Si dotarile sunt importante in stabilirea pretului

          Multe dintre halele industriale scoase spre vanzare sau spre inchiriere sunt dotate cu geamuri termopane, au usi metalice si sunt confectionate din material de foarte buna calitate. Asta insemana ca pot fi mai scumpe decat cele care nu au astfel de imbunatatiri. Alte hale industriale pot avea  Au, de asemenea, si sisteme de alarma, astfel incat sa te asiguri ca bunurile pe care le vei depozita in halele industriale nu vor fi furate.

          Aceste hale industriale pot fi spatiul ideal pentru o fabricuta, ca de exemplu unde sa se produca paine sau alte produse de patiserie. De asemenea, halele industriale pot fi bune pentru amenajarea unui service auto, dar si a unui depozit de marfa. Nu in ultimul rand, halele industriale pot fi ideale pentru a crea un spatiu de birouri, in functie de dotarile lor. Unele dintre acestea au si etaj, de aceea pot fi perfecte pentru spatii de birouri. Vor fi birouri mici, pentru un numar redus de angajati, dar pot fi hale industriale si  de marimi mult mai mari, care sa suporte un numar crescut de angajati, de ordinal sutelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.