Cum ne poate ajuta un health specialist

431
Publicitate

Sunt nenumarate cazurile in care un tratament nu a avut nici un efect asupra imbunatatirii starii pacientului tratat. Acest lucru se intampla pentru ca suntem diferiti, avem diverse metabolism, iar ADN-ul nostru o poate arata cel mai bine. De aceea, chiar daca doi pacienti sufera de aceeasi boala, nu intotdeauna aceleasi medicamente ii va trata in egala masura. De aceea, este bine sa apelam la un health specialist.

Health specialist este de fapt o persoana specializata care ingrijeste pacientul in functie de genele acestuia. Setul de analize trebuie facut pentru a verifica ce anume apare in celulele unui organism si eventualele dereglari. In urma acestora, se va stabili impreuna cu propriul health specialist ce tratament trebuie urmat in vederea ameliorarii si chiar tratarii simptomelor aparute. Aceasta noua abordare devine rapid imbratisata de catre persoanele care cred in medicina personalizata ce se bazeaza pe particularitatile fiecarui pacient in parte. 

Publicitate

Acest concept a fost promovat intens de catre doctorul Florin Balanica care afirma ca problemele de sanatate necesita in general timp si bani, insa medicina personalizata salveaza acesti factori importanti. Pacientul trebuie sa fie studiat in detaliu, cercetarea pornind chiar de la elemente ereditare. De altfel, trebuie verificat si istoricul pe care pacientul il are din punct de vedere medical si ce anume obisnuieste acesta sa manance intr-o zi normala din viata. Etapele acestei medicine specializate si personalizate se regasesc pe site-ul doctorului Balanica. Se pot studia atent pentru a lua la cunostinta ce anume presupune acest concept. 

Avand in vedere ca in strainatate acest tratament personalizat se bucura de un succes rasunator, romanii ar trebui sa fie deschisi si sa apeleze la medici specializati in tratarea fiecarui pacient in parte in functie de particularitatile acestuia. Pe langa acest tratament, nu trebuie sa uitam ca si stilul de viata si obiceiurile pot avea efecte asupra sanatatii. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.