Cum pastram mirosul nou al masinii? Sfaturi de la tractariauto.co.ro

0

In momentul in care discutam despre o masina noua, cu totii stim ca acesta are un miros specific, un miros de nou si de proaspat. Cu timpul, din cauza folosirii masinii se duce si este inlocuit de mirosuri neplacute, indifirent de odorizantele pe care le folosim. Cu ajutorul specialistilor de la tractari auto Bucuresti, ne invata cum sa ne pastram mirosul de nou al masinii.

tractari auto 1

Primul factor care influenteaza aspectul mirosului de nou este fumul de tigara. Sunt suficiente doar cateva tigari pentru a impregna in tapiterie si in tot interiorul masinii acel miros de fum. Daca esti tentat sa iti aprinzi tigara in masina, specialistii de la tractariauto.co.ro te sfatuiesc sa te gandesti de doua ori inainte. Solutia este evident sa nu fumam in masina, iar in cazul in care chiar trebuie sa fumam, trebuie sa oprim si sa coboram.

Un altfel de aspect care influenteaza mirosul din masina se refera la mancat. Nu sunt putin oamenii care mananca pe fuga la volan, iar acesta se datoreaza lipsei de timp sau timpului indelungat petrecut in masina. In primul rand, mare atentie pentru ca mancatul in timpul condusului iti diminueaza atentia si de aceea ar trebuie sa fii sceptic atunci cand este tentat sa mananci ceva in masina. In al doilea rand, trebuie sa ai grija pentru ca risti sa aleterezi mirosul de masina noua si sa il combini cu un miros pregnant de mancare.

Acelasi lucru se aplica si bauturilor, iar oamenii de la tractariauto.co.ro stiu ca este cumva inevitabil sa nu varsam lichide pe tapiterie, daca avem obiceiul de a consumea bauturi in masina. Atentie mare ca bautura varsata pe tapiterie se va impregna in tesatura si cu siguranta pe parcursul timpului va genera lipsa mirosului. Incearca sa folosesti odorizante de calitate care sunt folosite si de catre dealarii auto. Acesta va improspata aerul din masina si, daca este de calitate, va persista timp indelungat.

Filtrele sunt extrem de importante pentru aerul din masina. Degeaba tinem cont de fumat, de mancat sau de odorizoante daca nu efectuam si un schimb periodic de filtre. Filtrul de aer impiedica patriculele de praf sa intre in masina prin instalatie. Probabil ca ai observat ca atunci cand filtrele sunt extrem de vechi si neinlocuite, in momentul in care pornim sistemul de ventilatie, in interiorul masinii va intra un miros neplacut.

Specialistii de la tractari auto Bucuresti sustin ca filtrele se datoreaza faptului ca sunt uzate peste masura. Bineinteles, pe langa toate aceste aspecte, trebuie sa facem drumuri periodice la spalatorie sau sa ne ingrijim de curatenia masinii.

Este necesar sa se aspire temeinic mochetele si tapiteria si sa se curete stratul de praf. Toata aceasta grija pentru interiorul masinii, nu numai ca iti va pastra mirosul de nou si de proaspat, dar va pastra si toate elementele din interior ca noi. Iar daca te vei decide sa o vinzi, vei putea sa obtii un pret mult mai bun avand un interior curat si ingrijit.

 

tractari auto 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.