Cum recunosti un studio de videochat 100% legal, precum Studio20?

0

Ca orice alta meserie, practicarea videochatului este la fel de legala ca orice activitate online. Totusi, in Romania inca exista companii din acest domeniu care se promoveaza ca fiind un studio de videochat legal, desi in realitate ele nu respecta legislatia in vigoare si nu ofera conditii corespunzatoare de lucru modelelor. La Studio20, insa, vei beneficia de toate avantajele unui studio de videochat 100% legal. Iata, pe scurt, care sunt acestea:

1. Contract ferm de artist-interpret

Acesta este primul lucru care defineste un studio de videochat sigur si de incredere. In cazul in care nu iti este oferit un contract de artist-interpret pe care sa-l semnezi sis a primesti inapoi un exemplar, chiar din prima zi de activitate, refuza colaborarea! La Studio20, toate modelele semneaza acest contract de artist-interpret direct cu producatorul nostru international, care le asigura conditiile de lucru necesare si le ofera tot suportul de care au nevoie pentru a deveni modele de top.

2. Act aditional pentru venituri sigure si legale

Semnarea lunara a acestuia este necesara pentru evidenta taxelor si impozitelor catre stat, precum si pentru inregistrarea sumei finale pe care o vei primi pentru munca ta. Plata veniturilor, precum si transparenta taxelor si impozitelor reprezinta un indicator extrem de relevant pentru o companie respectabila. Daca ti se propune, insa, incasarea banilor prin carduri Payoneer, Paxum sau din firme offshore, evita sa lucrezi pentru acel studio de videochat!

3. Criteriu de angajare: minim 18 ani

Un studio de videochat legal nu va angaja niciodata persoane minore, aceasta activitate de divertisment fiind destinata exclusiv adultilor. Totusi, o companie care nu respecta legea va gasi tot felul de solutii ilegale in acest sens, cum ar fi angajarea modelelor sub 18 ani cu acte false sau pe actele de identitate ale altor persoane. Oricat de mare ar fi nevoia sau dorinta ta de a lucra intr-un studio de videochat, asigura-te in primul rand ca acesta este unul de top, pentru a nu avea surprize neplacute mai tarziu.

4. Confidentialitate si profesionalism

Nu in ultimul rand, confidentialitatea este un criteriu de baza. Studio20 este cel mai mare studio de videochat legal din lume, fiind recunoscut pentru respectarea legislatiei in vigoare si profesionalismul cu care isi trateaza modelele. In functie de alegerea ta, aici poti practica videochatul adult sau non-adult, poti opta pentru a deveni un nume sonor in domeniu si sa castigi numeroase premii la festivalurile internationale de profil sau ai posibilitatea sa lucrezi la noi fara ca familia sau apropiatii tai sa afle acest lucru.

Pentru mai multe detalii despre Studio20, contacteaza-ne la numarul de telefon 0748 777 757 sau scrie-ne pe adresa de e-mail contact@studio20.com, iar un reprezentant al firmei noastre iti va raspunde in cel mai scurt timp la toate intrebarile si nelamuririle. Ulterior, daca vrei sa lucrezi intr-un studio de videochat marca Studio20, vei fi programata pentru un interviu in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Craiova, Oradea, Brasov, Ploiesti, Galati Arad, Pitesti sau Budapesta, in functie de orasul din care esti sau preferintele tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.