Cum sa alege compania perfecta pentru tractare auto?

2
307

Alegerea unei companii de tractari nu trebuie facuta in momentul in care are loc accidentul sau defectiunea care pune soferii in situatia de a trebui sa apeleze la aceasta. Orice sofer ar trebui sa aiba o lista cu cel putin 3 companii de tractari auto pe care sa o tina in masina in cazul in care este nevoie de serviciile acestora pentru tractarea masinii.

Multe dintre situatiile care impun apelarea la serviciile de tractare implica defectarea de un fel sau altul a autovehiculului, iar ultimul lucru pe care si-l doreste orice sofer este sa agraveze avariile apeland la metoda sau compania gresita de tractare.

Pentru a alege firmele de tractari potrivite trebuie luate in considerare:

1. Pretul tractarii. Pretul serviciilor este un criteriu foarte important, dar soferii nu ar trebui sa lase pretul sa devina unicul criteriu pe baza caruia aleg companiile de tractari la care sa apeleze in caz de nevoie. In orice oras sau zona exista si acele companii care ofera servicii de tractari auto ieftine, precum aceasta, fara a sacrifica din profesionalism. Acestea sunt mai rare si mai greu de gasit, dar efortul merita si poate reduce cheltuiala finala in cazul accidentelor neplacute daca masina este transportata in perfecta siguranta pana la service.

2. Distanta pe care se desfasoara tractarea. Nu toate companiile de tractari ofera servicii pe distante lungi, de aceea in lista tinuta in masina trebuie sa existe si o companie care ofera servicii de tractare intre orase si pe distante mai lungi. Masina nu se defecteaza intotdeauna in oras, daca problema apare pe autostrada sau departe de casa va trebui apelat la un alt tip de companie de tractari auto fata de cea la care s-ar apela in mod normal in oras. Acestea vor fi putin mai scumpe decat serviciile de tractari auto ieftine ce opereaza doar pe distante scurte.

3. Frecventa tractarilor auto. Pentru cei ce au nevoie frecventa de servicii de tractare auto, exista si companii care ofera optiunea unui abonament anual. Acest tip de companii vor avea deja toate datele soferului si al autovehiculului, fiind nevoie doar de un telefon scurt in care se comunica locul exact in care se afla vehiculul pentru ca acestia sa actioneze. Optiunea este insa prea costisitoare pentru soferii care au r

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.