Cum se alege un aparat de pregatit vafe profesional

633
Publicitate

Un aparat de wafe profesional este foarte util in orice laborator de patiserie sau cofetarie care se respecta, de aceea, daca sunteti un intreprinzator cu o afacere in acest domeniu si nu v-ati achizitionat inca unul, a cam sosit vremea ca sa o faceti. Competitorii vostri directi deja au asa ceva in dotare!

Aparatele de preparat vafe moderne au o istorie de peste 400 de ani!

Publicitate

Desi aparute mult mai de timpuriu, se pare ca aparatele pentru vafe au devenit populare pe plan mondial pe la inceputul secolului al 17-lea, cand au fost aduse de catre olandezi pe continentul american.

In forma lor rudimentara, erau construite simplu, din doua placi de fier tinute impreuna cu balamale si erau prevazute cu niste manere lungi, cu lemn la capete.

Aceasta unelta de bucatarit speciala, dupa ce era umpluta cu un aluat de paine dospit rapid, era inchisa si pusa pe jar, iar dupa aceea se rotea manual la anumite intervale de timp, pentru ca sa se distribuie in mod egal caldura si vafele sa se coaca pe ambele parti.

In prezent, desi au intervenit de-a lungul vremii diferite imbunatatiri, aparatul de facut vafe a ramas in mare parte ca la inceput.

Primul aparat de vafe profesional a fost produs in Statele Unite la inceputul secolului 20, mai exact prin anii 1920, de catre compania californiana Edison Electric Appliance.

Calitatile unui aparat de facut vafe bun

Un waffle maker profesional ideal are urmatoarele caracteristici:

– cablul de alimentare este atasat permanent, deoarece intr-o unitate de alimentatie publica aparatul se foloseste mult mai frecvent decat acasa, iar o iesire accidentala a acestui cablu electric poate conduce la timp morti si intarzieri nedorite in producerea cantitatii de vafe necesare la un moment dat;

– carcasa aparatului este realizata dintr-un material care nu se incalzeste prea usor, evitandu-se in acest fel accidentele de munca din bucatarie;

– poseda un element de incalzire incorporat inteligent, pentru a raspandi caldura in mod egal pe toata suprafata de preparare;

– are o putere de minim 1650 W, pentru a se realiza o gatire rapida cu ajutorul lui;

– sa se poata curata usor.

La Conti Grup gasiti aparate vafe profesionale din fonta, cu o deschidere de 90 de grade, care asigura o repartizare buna a energiei termice in timpul functionarii, au o mare putere de gatit si sunt usor de utilizat.Sunt ideale pentru incalzirea si decongelarea vafelor, ocupa putin loc si sunt dotate cu un cadru din otel inoxidabil. Merita sa studiati oferta si sa optati pentru modelul cel mai potrivit!

57907e8f0965d

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.