Cum se face promovare prin intermediul email-ului

282

Promovarea prin email se face prin simpla trimite a unui email. La acest email insa lucreaza o intreaga echipa si este nevoie de multa pentru ca totul sa iasa perfect.

Acest  email este trimis de cei care lucreaza pentru anumite companii din domeniul marketingului. In acest domeniu, cel al marketingului, promovare promovarea prin email inseamna transmiterea de informatii  utile despre anumite promotii sau noutati dar prin email se transmit si stiri interne sau internationale.

Dezabonare da la serviciul de promovare prin email

Toate emailurile au facilitatea de a te dezabona daca vrei sa nu mai primesti informatii din partea unei companii sau a unui produs promovat de acestea.

Scopul promovarii prin email este dublu: publicitar si informativ. Emailul este un bun instrument de promovare a unor campanii publicitare si poate avea ca rezultat cresterea vanzarilor unei companii. Acesta este de fapt si scopul principal al campaniilor de promovare prin email.

Promovarea prin email tine de marketing

Alaturi de promovare prin SMS marketing sau inbound marketing, promovare prin email este o strategie de marketing. Strategia  acestea de promovare a aparut in SUA si aplicata cu succes si la noi.

 

Fata de campaniile clasice publicitare efectuate la televiziune sau prin advertoriale in reviste ori mediul online, promovare prin email, este mult mai ieftina si mai uoara si iti asigura prin perseverenta drumul spre tinta propusa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.