Cum se realizeaza etichetarea cu etichete industriale

383

Acele folii adezive sau care se lipesc, alaturi de cele care nu adera sunt de altfel niste etichete industriale care se folosesc in diverse domenii. In functie de aria de activitate a fiecarui furnizor de servicii ce reprezinta clientul pentru companiile producatoare de aceste folii, se expun mai multe modele de etichete.

Etichetele permanente se utilizeaza adesea pentru materialele textile sau pentru diverse haine si lenjerii. Etichetele removabile se folosesc adesea pentru a informa clientul cu privire la produsul achizitionat si se pot dezlipi usor. Cele de tip sigiliu sunt pentru a pastra un anume continut, putand fi dezlipite decat prin distrugere. Cele magnetice se folosesc de regula pentru rafturi si au ca scop etichetarea produselor, continand informatii ultile despre diverse produse. Exista etichete industriale de tip reflectorizante ce au scopul de a atentiona, ele fiind disponibile in culorile: alb, rosu, rosu cu alb sau rosu cu galben, albastru, verde sau galben. De altfel, exista si etichete fotoluminiscente si sunt acele folii sau produse care semnaleaza securitatea, cai de evacuare sau salvare si iesiri sau exit-uri. In acelasi timp, ele se pot realiza la cererea clientului, putand fi personalizate in functie de nevoile acestuia. Exista si etichete speciale, acestea realizandu-se in functie de solicitarile fiecarui client in parte, pretul fiind mai ridicat intrucat pentru acestea este nevoie de o anumita imprimanta ce poate tipari anumite dimensiuni si elemente. 

Etichetele industriale se realizeaza si pentru arhitecti sau pentru retaleri din sectorul fashion. Aproape orice companie care are nevoie de promovare si nu numai cere diverse tipuri de folii adezive deoarece trebuie sa-si faca simtita prezenta in anumite circumstante. Spre exemplu, operatorii de telefonie mobila trebuie sa aiba aceste folii in magazinele de unde clientii isi pot achizitiona telefoane sau abonamente. De altfel, orice brand cunoscut din segmentul produselor textile, are eticheta pe interiorul hainelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.