Curatenie la cele mai inalte standarde

255

Firma care ofera servicii de curatenie in Bucuresti

Real Cleaning are ca slogan “Servicii de curatenie la cele mai inalte standarde“.

Care sunt standardele care le indica aceasta firma de curatenie? Cat costa serviciile de curatenie birouri sau curatenia generala generala in casa oferita de aceasta firma ?

Calitatea serviciilor este in primul rand cartea de vizita a firmei Real Cleaning.

Atunci cand firma dispune de personal responsabil si specializat in prestarea serviciilor de curatenie profesionala, personal serios si fara cazier, nu ai cum sa nu primesti din partea lor servicii de curatenie la domiciliu sau la birou de calitate.

Produsele pentru curatenie si calitatea muncii prestate de catre agentii de curatenie trebuie sa fie la cel mai inalt nivel, orice client atunci cand plateste trebuie sa fie multumit de calitatea serviciilor prestate de catre angajatii firmei de curatenie. Atunci cand au terminat curatenia generala sau au prestat curatenie de intretinere, angajatii firmei Real Cleaning sunt instruiti sa intrebe clientul daca este multumit si sa verifice calitatea serviciilor prestate.

Cum sa alegi firma de curatenie care sa-ti satisfaca toate cerintele ?

In primul rand trebuie sa alegi o firma din orasul in care locuiesti. Serviciile sa fie explicate in mod clar: curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa constructor, curatenie scari de bloc. Nu in ultimul rand trebuie sa stii clar cea ce vrei, la ce servicii doresti sa apelezi.

Pretul si calitatea serviciilor

Alege serviciile de curatenie adaptate bugetului tau ! Firma de curatenie Real Cleaning are preturi care includ manopera, echipamentele si substantele folosite. De asemenea aceste tarife includ mana de lucru si transportul personalului la locatia ce trebuie curatata.

Real Cleaning pune foarte mare accent pe calitatea serviciilor de curatenie. Pentru a va oferi un raport calitate/pret cat mai corect si transparent este necesara o vizionare prealabila a locuintei, biroului sau spatiului comercial unde va desfasurati activitatea

Firma Real Cleaning

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.