Cursuri de calificare avantajoase pentru persoane fizice si personalul companiilor

313

Cursurile acreditate de calificare de la Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s, cu sediul in Bucuresti, Sos. Morarilor nr. 2B, sectorul 2, sunt in aceasta perioada de final de an la mare cautare si este si firesc sa fie asa, data fiind seriozitatea acestei unitati private de profil, ce activeaza in tara noastra inca din anul 1999.

Nu doar persoanele fizice (elevi, studenti, someri, muncitori necalificati din diverse domenii, doritori care vor sa munceasca in alt domeniu in tara sau in strainatate) urmeaza cursuri de calificare la CPP Alexander’s, dar chiar si firmele doresc sa colaboreze cu aceasta unitate prestigioasa pentru pregatirea personalului propriu necalificat sau insuficient calificat.

In plus, cheltuielile facute de agentii economici cu aceste cursuri de calificare de pregatire profesionala sunt deductibile din impozitul pe profit, iar “costul de lista” al acestora este negociabil, functie de numarul de participanti.

Ca bonus, la cerere, aceste cursuri acreditate de calificare se pot desfasura chiar si la sediul firmelor respective, dupa un program negociat cu reprezentantii celor doua parti contractante.

Este si firesc sa fie extrem de cautate de cei interesati aceste forme moderne de calificare, deoarece CPP Alexander’s este o institutie autorizata de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, deoarece utilizeaza mijloace moderne de pregatire a adultilor cursanti, are sali de curs bine dotate cu tot ceea ce este necesar, iar orele de practica, absolut necesare pentru obtinerea unor abilitati specifice, se desfasoara in laboratoarele si atelierele colaboratorilor CPP Alexander’s.

Specialistii de la Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s au creat si pachete personalizate de cursuri de calificare, specifice diferitelor tipuri de activitate, de la cursuri de tehnician veterinar pana la cursuri de tehnician cosmetician.

CPP Alexander’s ofera pentru angajatii diferitelor firme si servicii de orientare si consiliere profesionala, precum si evaluari periodice ale salariatilor ce au urmat deja anumite cursuri de calificare.

Cursurile autorizate marca CPP Alexander’s se caracterizeaza si prin faptul ca sunt interactive, cursantii nefiind simpli auditori pasivi la orele teoretice, ci prezente dinamice, care pun intrebari, argumenteaza, fapt ce inlesneste asimilarea informatiilor predate.

La orele de practica se incearca rezolvarea unor situatii concrete ce pot aparea la viitorul loc de munca, intr-un mediu placut de colaborare, in echipa, dar incurajandu-se de catre traineri in acelasi timp si initiativele personale.

In aceste conditii, chiar este simplu ca sa obtii o diploma de calificare la acest centru de pregatire profesionala acreditat, indiferent ca este vorba de un curs profesional de tip horeca, constructii, servicii sau de infrumusetare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.