Cursuri de fotografie pentru incepatori si avansati in Bucuresti la DallesGO

474
Publicitate

Seria de cursuri de fotografie organizate de DallesGO in Bucuresti oferta cursantiilor un univers pasionat al imaginii si al felului in care aceasta se construieste, fiind un continuu exercitiu pentru surprinderea cadrului perfect. Astfel, in cadrul seriei de cursuri de fotografie after work din Bucuresti concepute de DallesGO doi profesori cu o mare experienta in domeniu le vor explica cursantiilor tot ce au nevoie pentru a putea face cele mai reusite fotografii.
Marta Popescu, tanara profesoara de la cursurile de fotografie pentru incepatori le va face cunostinta acestora cu lumea fascinanta a fotografiei. Apoi, Ionut Staicu este cel care va preda cursurile de fotografie pentru avansati si le va dezvalui cursantiilor toate trucurile si subtilitatile din spatele unei fotografii perfecte de fashion, beauty sau advertising.

Publicitate

Ce poti invata ca incepator la seria de cursuri de fotografie DallesGO?

Ca incepator la cursurile de fotografie de aici te vei familiariza cu folosirea aparatului foto pe modul manual, vei invata tehnicile de baza de compozitie si iluminare. Apoi vei invata care sunt principiile de baza in prelucrarea fotografiei digitale, si mai ales care sunt mijloacele pe care le ai la indemana pentru a ajunge un fotograf adevarat. In cele 3 luni interactive de cursuri de fotografie vei invata cum sa iti depasesti limitele si sa privesti acest domeniu nu doar din perspectiva unui hobby, ci ca pe o meserie pe care o faci din suflet si cu pasiune. Cursurile de fotografie se vor incheia cu o expozitie, in cadrul careia fiecare participant isi va prezenta portofoliul realizat.

Ce poti invata ca avansat la seria de cursuri de fotografie DallesGO?

Ca avansat la cursurile de fotografie de la DallesGO vei invata trei dintre cele mai importante genuri fotografie: fotografia de moda, beauty si advertising. Tot aici iti vei exerse foarte mult abilitatile tehnice si iti vei putea pune in valoare ideile si talentul, toate acestea intr-un context profesionat care iti va stimula creativitatea. Vei invata care sunt modalitatile de iluminare, regulile de compozitie, realizearea propriu-zisa a fotografiilor si postproductia acestora.
De asemenea, vei trece prin toate etapele realizarii unui shooting, incepand cu productia, continuand cu editarea si terminand cu publicarea fotografiilor respective.

Despre universul de cursuri after work DallesGO

DallesGO organizeaza cursuri after work de mai multe tipuri. Aici vei gasi cursuri de make up, design interior si vestimendat, cursuri pentru mediul online, cursuri de cofura si tunsoare etc.
Cursurile de fotografie DallesGO se desfasoara in cadrul Studiourilor DallesGO, situate pe strada Ion Oteteseleanu, nr. 2, et. 2, in Bucuresti. Cursurile se tin in cursul saptamanii dupa ora 18:30. Pentru a te putea inscrie, acceseaza site-ul www.dallesgo.ro sau suna la numarul de telefon 0769.041.711.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.