Cursuri social media de la DallesGO

498
Publicitate

Canalele de social media au devenit in 2016 unul dintre cele mai utilizate si probabil este principalul instrument de marketing folosit. Social Media a devenit un canal extrem de esential pentru brandurile care sunt interesate de construirea unei notorietati sau pentru brandurile  sau pur si simplu pentru brandurile dezvoltate. Pentru asta, cursul de social media este facut sa te ajute sa intelegi exact cum functioneaza promovarea pe social media pentru a reusi in online.

In ultima perioada, cursurile de social media au avut o dezvoltare uriasa in ultima perioada si in zilele noastre, orice brand trebuie sa fie prezent pe un canal de social media. Datorita acestui lucru, toti tinerii din ziua de azi trebuie neaparat sa apeleze la un curs de social media pentru a reusi sa gestonieze eficient comunicarea si promovarea unui brand.

Publicitate

DallesGO impreuna cu Matei Psatta, un om foarte cunoscut in online va invita sa luati parte la cursul de social media pe care DallesGO il organizeaza. Cursul de social media de la DallesGO condus de Matei Psatta este adresat persoanelor care isi doresc sa invete absolut toate lucrurile noi pe care o campanie de social media le detine, insa cursul de social media din Bucuresti se adreseaza si persoanelor care deja activeaza in marketing, PR, online, comunicare si doresc sa isi aprofundeze cunostintele. Cursul de social media se bazeaza foarte mult pe lucruri practice cu foarte multe aplicatii special concepute care te vor invata cum sa comunici eficient in online. Vei invata de la 0 cum sa faci o campanie de coomunicare in social media.

Cursul va trece prin cele mai importante canale de social media: LinkedIn, Facebook si Youtube.
Pe langa toate astea, vei invata cum sa targetezi corect oamenii carora le vei difuza reclamele, cum si cand sa postezi, ce ora este mai buna pentru un anumit tip de postare, ce target iti trebuie pentru un anumit tip de postar si tot asa.

Dupa cele 3 luni de curs intensiv de social media vei reusi sa cunosti toate lucrurile care stau la baza acestui domeniu si mai ales cum sa folosesti toate instrumentele de social media si toate cunostintele dobandite la aceste cursuri de social media.

Programa (pe scurt) a cursului de social media de la DallesGO

 • Curs 1: Introducere in Social Media
 • Curs 2: Stabilirea obiectivelor de marketing si comunicare online
 • Curs 3: Strategia editoriala in retelele sociale (continut si statistici)
 • Curs 4: Publicitate pe Facebook (tipuri de Ads, strategii, masuratori)
 • Curs 5: Aplicatii Facebook (dezvoltare, masurare, costuri)
 • Curs 6: Exercitiu practic Facebook (editorial + ads + aplicatie)
 • Curs 7: Alte retele de socializare (Google+, Linkedin, Twitter si Instagram)
 • Curs 8: A-B Testing orientat pe obiective in campaniile Cost Per Click / Cost per Mille – Exercitiu practic
 • Curs 9: Studii de caz pe campanii din diverse domenii de activitate – Prezentare
 • Curs 10: Masurarea vanzarilor generate de pagina de Facebook – Exercitiu practi
 • Curs 11: Intrebari si Raspunsuri
 • Curs 12: Test final

Cursul de social media de la DallesGO se organizeaza in Bucuresti, pe strada Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2. Pentru informatii poti accesa site-ul www.dallesgo.ro sau poti suna la numarul de telefon 0769.041.711.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.