De ce ar trebui IMM-urile să acorde tichete de masa?

336

Tichetele de masă sunt beneficiile extra-salariale pe care orice angajat le apreciază pentru ca îi cresc puterea de cumpărare și beneficiază de o rețea de magazine cu acoperile de 100% la nivel național.

Care sunt avantajele însă pentru cei care le acordă? Timp, bani și loializarea salariaților sunt doar câteva dintre ele. Astăzi ne îndreptăm atenția către o categorie în plină creștere în țara noastră: IMM-urile.

Ce le aduc tichetele de masă IMM-urilor?

Începem cu principalul aspect avut în vedere de către orice om de afaceri: costurile implicate. Oferind tichete de masă, IMM-urile economisesc lunar 100 lei per angajat. Prin angajat se înțelege orice persoană care lucrează în baza unui contract de muncă în respectiva companie, în regim part-time sau full time. Economia de 100 lei lunar se datorează faptului că nu se mai plătesc taxe sociale și patronale.

Deductibilitatea de 100% la plata impozitului pe profit e un alt aspect la fel de important pentru IMM-uri, iar faptul că nici nu trebuie să-și aloce prea mult timp în a le comanda pentru că asta se întâmplă prin câteva click-uri pe Edenred Online e un alt avantaj pentru acestea.

În ziua de astăzi, în care digitalul este prezent în viața noastră la fiecare pas, flexibilitatea e un alt aspect relevant de care ținem cont în orice alegere facem. Tichetele de masă vin cu o soluție: flexibilitatea comenzilor si lipsa unui angajament fata de numarul minim de tichete comandate si posibilitatea de a nu lansa comenzi lunare.

Mai mult decât atât, de la finalul anului trecut, IMM-urile au posibilitatea de a trece de la tichete de masă pe hârtie la tichete de masă pe card. Acest lucru înseamnă o gestiune facila a comenzilor și eliminarea problemelor logistice aparute ca urmare a expedierii tichetelor catre punctele de lucru ale companiei.

La utilizarea Ticket Restaurant card, anagajatii se bucura de flexibilitate platilor si posibilitatea de a se face plati de valoare mai mica sau mai mare fata de valoarea unui tichet de masa si control asupra tranzactiilor si sumelor disponibile pe card prin platforma Ticket On The Go.

 

Dacă aveți un IMM, dacă lucrați într-un IMM consultați oferta de tichete de masă pentru IMM-uri de la Edenred. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.