De ce Dorian Schwartz a infiintat Grupul Medical Romgermed?

701
Publicitate

Grupul medical Romgermed a fost infiintat in 1999 de Dorian Schwartz si de fratele sau din pasiunea pentru medicina pe care acestia o aveau. Romgermed a reusit sa se dezvolte an de an si astfel a ajuns sa devina un important jucator in domeniul medical.

Publicitate

Ce studii a urmat Dorian Schwartz, fondatorul Romgermed?

Prin investitiile acesta a reusit sa faca din Romgermed o clinica privata ca reuseste sa furnizeze servicii de cea mai buna calitate.

Fondatorul Grupului Medical Romgermed, Dorian Schwartz, si-a facut studiile in Statele Unite ale Americii si in Germania. Datorita faptului ca avea o parere extrem de buna despre invatamantul din Romania, acesta a dorit sa urmeze o facultate si in Bucuresti si astfel a ales facultatea de Medicina din Bucuresti.

Dupa cei 6 ani petrecuti in facultate, Dorian Schwartz a facut rezidentiatul la spitalul Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie. In acest fel, fiind implicat zi de zi in sistemul medical romanesc, Dorian Schwartz si-a dat seama imediat ca sistemul medical romanesc nu este ca in afara si astfel a luat nastere clinica Romgermed care ofera servicii de calitate.

De-alungul anilor, Dorian Schwartz impreuna cu echipa de medici de la Romgermed au reusit sa sustina destule campanii prin care au sustinut persoanele cu posibilitati reduse.

Dorian Schwartz a reusit sa sustina in facultate ani la rand tineri nevoiasi care erau pasionati de medicina, dar nu aveau banii necesare sa urmeze facultatea de Medicina. Pe langa asta, Dorian Schwartz impreuna cu Romgermed au initiati campania “Conectati la viata”, campanie prin care au oferit asistenta medicala gratuita pentru foarte multe sate izolate geografic si foarte multe campanii de educare a tinerilor din licee, campanii pe tema educatiei sanitare, a eliminarii violentei si a consumului de droguri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.