De ce este teava patrata atat de des folosita in constructii?

682
Publicitate

Teava patrata este o solutie foarte des utilizata in constructii si in diferite tipuri de desing in acest domeniu. Aceasta mai este cunoscuta si sub numele de profil din metal patrat.
Forma perfect patrata pe care o are acest tip de teava este un avantaj foarte important.

Publicitate

Dorita faptului ca laturile sale sunt perfect egala acest lucru ofera o rezistenta foarte ridicata, deoarece toata presiunea fortei exercitatea asupra ei se imparte in mod egal. In plus, tot datorita acestui lucru teava patrata nu se deformeaza ramanand la fel in timp, fapt extrem de important cand vine vorba de constructii care trebuie sa reziste in timp.
Teava patrata poate fi de asemenea reutilizata, deoarece isi pastreaza foarte bine proprietatile. Astfel, daca pe parcursul unui proiect se schimba anumite date, teava patrata se poate utiliza foarte usor in diferite moduri, fara a fi nevoie de cumpararea altora.

Teava patrata este cel mai des utilizata in constructia de rafturi, structuri metalice, poduri, autostrazi. De asemenea, aceasta mai este utilizata si in jurul casei pentru relizarea de garduri sau alte elemente unde este nevoie de rezistenta ridicata. Cel mai adesea aceasta este utilizata ca parte componenta a diverselor structuri metalice.

Teava patrata ofera foarte multe avantaje

Pe langa lucrurile mentionate mai sus, teava patrata mai prezinta si alte avantaje de luat in calcul. Aceasta are o greutate redusa, poate fi taiata si sudata la dimensiunile necesare pentru proiectul respectiv.
De asemenea, acest tip de teava are si un cost relativ redus, lucru extrem de important pentru orice proiect.
Pentru proiectele de constructii, teava patrata reprezinta solutia cea mai des utilizata la un cost avantajos pe termen lung. Aceasta ofera o durata de utilizata de pana la 25 de ani, daca sunt respectate indicatiile oferite de producator si daca sunt aplicate masurile anticorozive necesare. Astfel, acest material a devenit de foarte mult timp solutia la care apeleaza majoritatea constructiilor cand au nevoie de produse de calitate la un pret foarte bun.

Puteti achzitiona online teava patrata la un super pret de la Mesteru Manole

La Mesteru Manole gasiti intotdeauna materiale de constructii de cea mai buna calitatea si la preturi foarte bune. Mesteru Manole este un magazin online de materiale de constructii ce va ofera o gama foarte variata de produse de calitate. Pentru a vedea toata gama disponibila online, trebuie sa accesati site-ul www.mesterumanole.ro. Spor la treaba!
teava patrata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.