De ce Happy Tour este agentia preferata pentru calatoriile de afaceri?

403
Publicitate

Happy Tour este o agentie de turism recunoscuta din tara noastra si care a reusit sa devina si sa se mentina timp de 9 ani cel mai preferat furnizor de servicii de calatorii de afaceri din Romania.
In plus, anul trecut aceasta companie a reusit sa aiba o cifra de afaceri cu 16% mai mare decat cea din anul 2014, acest lucru s-a intamplat si datorita majorarii in mod semnificativ a segmentului de turism de business. In 2015, compania Happy Tour a inregistrat o crestere a numarului de clienti din zona business de 23% fata de anul 2014.
Acest lucru se datoreaza si serviciilor de calitate oferite de compania de turism Happy Tour, mai ales ca aceasta este impartita in departamente specializate pentru a rezolva problemele diferitelor tipuri de clienti in parte, dar si investitiilor masive in tehnologiile de ultima ora. Astfel, in functie de ceea ce cauti te poti adresa departamentului de Corporate travel, MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events) sau Leisure Travel.

Publicitate

Servicii de calitate rasplatite cu premii importante

Pentru serviciile sale, Happy Tour a primit mai multe premii de a lungul anilor, iar unul primit de curand este premiul “Best Business Travel Agency” – 2015, oferit agentiei de Air Berlin. In plus, compania a fost nominalizata la TopHotel Awards 2015 la urmatoarele categorii: Cea mai buna agentie de turism, Cea mai buna agentie de turism business si MICE si Cel mai bun website romanesc de rezervari online.
Cu ajutorul Happy Tour puteti zbura in peste 10.000 de aeroporturi situate in destinatii din peste 200 de tari de pe glob. De asemenea, aveti acces la o multime de alte solutii de transport, cazare sau servicii conexe pe care le puteti adauga calatoriilor dumneavoastra

Noua campanie Happy Tour pentru turismul de timp liber

Ultima campanie Happy Tour, dedicata turismului Leisure, va ofera posibilitatea de a gasi rapid o destinatie potrivita si de a o “alege cu inima”.
Veti gasi patru tipuri de vacante pe site-ul Happy Tour, Vacante de vara, City break, Romania si Exotic. Dintre acestea, puteti salva ofertele preferate apasand pe inima din coltul de jos, din dreapta al fiecarei oferte in part. Acestea vor intra automat in Wishlist, unde le puteti gasi mai tarziu.
Alege si tu cu inima unde vrei sa mergi in urmatoarea ta vacanta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.