De ce recomanda specialistii teava ppr de la Mesteru Manole?

559
Publicitate

Specialistii recomanda teava ppr de la Mesteru Manole, deoarece are o serie de calitati importante, pe care alte materiale din aceeasi gama nu le au.

Publicitate

Teava ppr este unul dintre cele mai utilizate materiale pentru realizarea mai multor tipuri de sisteme de instalatii, datorita faptului ca este foarte eficienta, are un randament foarte bun si o serie de calitati imbatabile.

In general, aceasta este utilizata realizarea sistemelor de instalatii pentru apa rece si calda menajera, dar si pentru realizarea de sisteme termice. Fiind foarte folosita pe piata de la noi din tara de catre marile firme care se ocupa de sisteme de instalatii, dar si de mesteri, aceasta nu da niciodata gres, datorita materialelor din care este realizata.

Teava ppr este un material foarte eficient

Principala calitate pe care o are o teava ppr este data de eficienta maxima. Materialul din care este realizata aceasta (polipropilena) nu permite deloc schimbul termic cu mediul inconjurator, chiar daca este montata la liber sau in beton. In comparatie cu vechile tevi utilizate pentru instalatii realizate din cupru sau otel, teava ppr are un randament mult mai bun.

De asemenea, coeficientul termic pe care il are acest material unul foarte scazut si astfel, cu ajutorul sau caldura la destinatie fara suferi pierderi pe traseu.

Mai mult, aceasta reduce foarte mult riscul aparitiei igrasiei tot datorita materialul din care este realizata, deoarece acesta nu permite schimbul termic, asadar condesul este un proces care nu se intampla.

Rezistenta la coroziunea chimica este o alta calitate pe care o au tevile ppr

O alta calitate importanta pe care o are teava ppr este rezistenta foarte ridicata la coroziunea chimica pe care o are. Acest lucru este foarte important pentru locuintele racordate la un sistem centralizat de termoficare, deoarece curatarea conductelor acestuia se realizeaza la interior cu ajutorul unor substante chimice care provoaca corodarea.

Mai mult decat atat, pe langa faptul ca este aproape intangibila la coroziune, materialul din care este realizata nu permite deloc depunerile de straturi, care ar putea miscora debitul de apa. Datorita acestui lucru, debitul ramane constant oferind o valoare cu de pana la 20% mai mare fata de alte tipuri de tevi.

Utilizand tevi ppr se pot realiza mai multe tipuri de instalatii

Acest materiale poate fi utilizat pentru realizarea mai multor tipuri de instalatii, precum instalatii ingropate in sape, pardoseli si pereti. Chiar se exercita o presiune ridicata asupra sa, teava ppr are o rezistenta foarte buna indiferent de materialul in care este ingropata.

Mai mult decat atat, aceasta este rezistenta la inghet, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji ca s-ar putea crapa datorita temperaturii scazute. Pe langa asta, aceasta ofera o foarte buna izolare fonica.

Durata de utilizare pe care o are aceste material este de peste 20 de ani.

Teava ppr are o greutate redusa

Datorita faptului ca are o greutate redusa, acest material se transporta si manipuleaza foarte usor.

Daca doriti sa cumparati teava ppr vedeti intreaga gama de la Mesteru Manole pe urmatorul site: https://mesterumanole.ro/instalatii-termice/tevi/tevi-ppr

teava ppr

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.