De ce sa alegem un hotel boutique in calatoriile noastre

223

Majoritatea celor care pleaca in excursii, sejururi sau circuite se cazeaza in hoteluri mai, care apartin unor lanturi internationale. E drept ca aproape toate sunt cel putin decente in privinta facilitatilor, dar tind sa fie impersonale.

Aici intra in scena hotelurile de tip boutique, care ofera servicii de lux contra unor preturi nu foarte mici, dar nici atat de mari precum cele ale unui resort de cinci stele.

Pe segmentul acesta au aparut si in Romania destule hoteluri, spre exemplu in Bucuresti se evidentiaza hotelul Saroglia, hotelul Moxa, hotelul Epoque si hotelul Z-Executive.

Hotelurile de tip boutique sunt in general frecventate de persoane care tin la o oarecare intimitate, care nu poate fi prezenta in hoteluri mamut precum Marriott sau Radisson. In plus, aceste hoteluri tind sa ofere si servicii personalizate clientului, un fel de „home away from home”, pe care putine lanturi hoteliere din industrie le pot oferi.

Toate cele de mai sus rasfata clientela cu mobilier scump si ales cu gust sau cu design futurist dublat de panorama impresionanta a Bucurestiului.

Conceptul boutique, in domeniul turistic, este o carte castigatoare pentru oricare calator iubitor de frumos si intimitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.