De ce să alegi litoralul românesc pentru vacanța ta de vară

0

Dacă anul acesta nu reușești să ai parte de vacante exotice, îți recomandăm cu încredere un concediu pe litoralul românesc. Părerea noastră este că ideea de a merge în vacanță pe litoralul românesc este subevaluată, deoarece litoralul este caracterizat prin diversitate. Există stațiuni care oferă posibilități de petrecere al timpului pe măsura intereselor fiecărui turist.

Agențiile de turism au oferte litoralul romanesc pentru toate buzunarele, astfel încât să îți fie mult mai ușor să planifici vacanța pentru tine și cei dragi.  Fie că ești în căutare de stațiuni populare și vibrante sau, din contră, îți dorești să îți petreci timpul în locuri liniștite și pitorești, îți vom prezenta în rândurile următoare câteva idei de vacanță.

Mamaia

Stațiunea este capitala distracției pe litoralul românesc. Cu o varietate vastă de cluburi, restaurante și puburi, este unul dintre locurile preferate ale tinerilor. Aici a avut loc și celebrul festival Neversea. Cu toate acestea, dincolo de posibilitățile de distracție, poți să profiți de Delifnariu, Casino sau chiar de o călătorie cu telegondola. 

Saturn

O stațiune ideală pentru familiile cu copii, Saturn oferă posibilități de cazare la prețuri accesibile. Hotelurile oferă an de an programe speciale pentru micii călători, astfel încât să aibă parte de o excursie cu totul memorabilă. Pe lângă mersul la plajă, ai ocazia să te distrezi cu cei mici și la Aqua Park Balada sau Aqua Park Cleopatra.

Gura Portiției

Situat între lacul Golovița din Delta Dunării și Marea Neagră, Gura Portiței este una dintre cele mai liniștite destinații turistice ale litoralului românesc. Este alternativa ideală pentru plajele supraaglomerate și, chiar dacă nu face parte din categoria vacantelor exotice, îți garantăm că vei fi fermecat de bucatele locale dobrogene.

Eforie Nord

Această stațiune este renumită pentru bazele de tratament, în special pentru Lacul Techirghiol și beneficiile sale. Prețurile sunt foarte accesibile și vei găsi diverse unități de cazare ideale atât pentru familii cu copii, cât și pentru tineri. 

Ofertele litoralului românesc sunt variate și, chiar dacă nu se aseamănă vacantelor exotice, suntem convinși că vei găsi locuri care te vor surprinde într-un mod plăcut. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.