De ce sa alegi un apartament nou, in cadrul unui ansamblu rezidential in detrimentul unui apartament vechi?

0
340

Se spune ca locuintele reprezinta una dintre cele mai importante investitii pe care le facem de-a lungul vietii, de aceea, toate deciziile pe care le luam in legatura cu acestea ar trebui sa fie dintre cele mai inspirate. In cele mai multe dintre situatii, o locuinta reprezinta o investitie pe care o facem pe viata, astfel ca alegerea unei locuinte este departe de a fi o sarcina tocmai usoara. Cu toate acestea, fiecare dintre noi reusim in cele din urma sa punem in balanta toate lucrurile importante pe care o locuinte trebuie sa ni le ofere pentru a ne putea simti confortabil.

Apartamentele vechi au fost pentru vreme indelungata o mare atractie pentru cei care doreau sa devina proprietari de locuinte, insa se pare ca in ultimii ani aceste locuinte pierd din ce in ce mai mult teren in detrimentul locuintelor noi din cadrul ansamblurilor rezidentiale. Una dintre posibilele cauze care au dus la o astfel de situatie se datoreaza preturilor care in cazul locuintelor vechi a stagnat de cativa ani incoace. Apartamentele noi din cadrul ansamblurilor rezidentiale reprezinta astazi o optiune de top pentru un numar din ce in ce mai mare de oameni. Iata cateva dintre avantajele care reuesesc sa ii convinga pe oameni sa aleaga astfel de locuinte.

Locuinte spatioase si compartimentate inteligent.

Unul dintre avantajele cele mai atractive pentru viitorii proprietari de locuinte noi sunt date de faptul ca aceste locuinte dispun de incaperi spatioase si care sunt compartimentate inteligent, spre deosebire de incaperile din cadrul apartamentelor clasice care adesea sunt inguste si care ne inhiba aproape complet sentimentul de confort.

Locuri de joaca pentru copii si spatii verzi in care ne putem relaxa.

O locuinta din cadrul unui ansamblu rezidential reprezinta o alegere potrivita si pentru cei mici avand in vedere ca aceste zone dispun simultan si de spatii de joaca, special amenajate pentru copii. Mai mult decat atat, in aceste spatii avem posibilitatea de a ne relaxa si noi si putem schimba idei si opinii cu vecinii dupa o zi obositoare de munca.

Locuri de parcare suficiente.

Problema locurilor de parcare este aproape inexistenta in cazul ansamblurilor rezidentiale care au amenajate special, suficiente locuri de parcare pentru toti locatarii. In conditiile date, nu veti mai fi nevoiti sa parcati la cateva blocuri distanta asa cum se intampla de multe ori in situatia aparttamentelor situate in cadrul blocurilor vechi din interiorul orasului.

Ansamblurile rezidentiale sunt asezate in zone linistite.

Complexurile rezidentiale sunt situate in general la periferia oraselor, astfel ca va veti putea bucura din plin de liniste avand in vedere ca va situati la distanta de agitatia si zgomotul urban care adesea nu ne permit sa ne relaxam in mod corespunzator.

Hermannresidence este un ansamblu rezidential din Sibiu care vine in intampinarea clientilor cu locuinte de calitate, construite dupa cele mai noi standarde si in posesia carora putem intra la unele dintre cele mai avantajoase preturi de pe piata imobiliara.

articol1109

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.