De ce sa alegi un calculator second hand in locul unuia nou-nout

488
Publicitate

Calculatoarele second hand pot fi o solutie pentru orice student. Pentru ca preturile sunt accesibile si pentru ca se pot gasi usor unele bune. Orice persoana care vrea sa cumpere un calculator la mana a doua poate verifica pagini de internet specializate in comercializarea acestor produse hardware. Ele sunt de regula evaluate de catre persoane care au achizitionat deja produsele. In plus, gasesti toate specificatiile legate de procesor, placa video, sunet, imagine, memorie si capacitate.

Calculatoarele second hand beneficiaza de o garantie care este valabila in general pe 12 luni de zile, acestea fiind livrate impreuna cu cd-uri cu drivere. Aceasta garantie se acorda pentru fiecare componenta in parte, ceea ce reprezinta un avantaj. Astfel, tinerii se pot bucura de aceste produse intrucat exista o serie de beneficii de care au parte. Calculatoarele second hand se pot comanda prin telefon, dar si in mediul online. De altfel, exista diverse promotii pe aceste site-uri care includ diverse accesorii cum sunt mouse-uri, tastaturi sau cabluri de alimentare. Pentru orice nelamurire se poate lua legatura cu reprezentantii companiilor care comercializeaza produsele.

Publicitate

calculatoare-second-hand-diabloscomputer

Unele persoane ar putea fi usor reticente in achizitionarea unui calculator la mana a doua. De aceea, garantia pe care unele magazine o ofera pentru produsele lor poate creste increderea oamenilor si in acelasi timp poate arata faptul ca aceste calculatoare sunt totusi de calitate. In acelasi timp nu trebuie sa uitam ca tinerii din ziua de azi, in special studentii, folosesc calculatoarele pentru a lucra la diverse proiecte si pentru a viziona filme. Chiar daca exista si alte activitati, ele nu implica necesitatea unui procesor ultra performant sau a unei placi video de ultima generatie. Ce trebuie retinut este faptul ca un calculator second hand nu reprezinta o aparatura veche sau un calculator din generatia veche, el fiind folosit o anumita perioada de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.