Teava rectangulara este una dintre cele mai bune solutii la care poti apela atunci cand vine vorba de constructia unui solar. Rezistenta tevii rectangulare este pricipalul motiv care o recomanda pentru a fi utilizata pentru acest proiect constructie.
Daca ai o suprafata de teren neutilizata de care vrei sa profiti intr-un mod cat mai util, mai jos vei gasi pasii ce trebuie urmati pentru construirea unui solar pe structura de teava rectangulara. De pe urma unui solar vei putea profita la maxim de cultura si de beneficiile pe care ti le va oferi aceasta (legume, verdeturi, fructe naturale si proaspete). In general un solar poate parea la prima vedere un spatiu destinat doar productiei de cantitati mari, dar de cele mai multe ori nu este asa.
Solarul pe care urmeaza sa il construiesti iti ofera, pe langa o activitate relaxanta si placuta, o sursa care-ti asigura legume, fructe si verdeturi sanatoase pentru tine si cei dragi. Astfel, un mic solar pe care sa il construiesti din teava rectangulara langa casa este suficient pentru a cultiva cateva legume si fructe de care tot timpul ai nevoie precum: salata, rosii, castraveti, ardei, vinete, capsune, zmeura toate avand gustul caruia cu totii ii ducem dorul.
Poti cumpara teava rectangulara online si de calitate de pe mesterumanole.ro
Pe site-ul magazinului online de materiale de constructii Mesteru Manole vei gasi intotdeauna o gama foarte variata de produse la preturi accesibile. Astfel, daca doresti sa cumperi teava rectangulara online trebuie sa intri pe urmatorul link http://mesterumanole.ro/metalurgice/teava/teava-rectangulara si astfel vei beneficia de un produs de calitate la un pret foarte bun.
Doua tipuri de solar pe care le poti construi din teava rectangulara
Mai jos iti prezint doua dintre cele mai simple sisteme de constructie ale unui solar construit pe structura din teava rectangulara. Pentru ambele modele prezentate mai jos, baza tevilor rectangulare se va baga in pamant circa 50 de cm pentru a mari rezistenta.
Tip tunel
Acest tip de solar este unul ce costa putin si este usor de construit. Singurul lucru la care trebuiue sa te gandesti pe langa constructia clasica este ventilatia acestuia. Daca vrei ca acesta sa fie de o lungime mare s-ar putea sa intampini o problema, doarece este mai dificil de ventilat. Insa daca vrei sa-ti construiesti unul cu o lungime mai mica (20m), acesta va fi usor de ventilat prin ridicarea foliilor la cele doua capete. Acest tip de solar tip tunel structura din teava rectangulara permite scurgerea rapida a apei de pe foliile invelitoare si astfel scade riscul ca foliile sa se rupa.
Acoperis cu doua pante
Pentru constructia celui de-al doilea tip trebuie sa folosesti teava rectangulara cu un diametru de cel putin 5 cm. Pentru acest tip poti folosi ca acoperis folie sau placi din policarbonat. Daca vei folosi placi, constructia ta va fi mai rezistenta, iar caldura va persista mai mult pe timp de iarna. In plus, acest tip este mai usor de construit doarece teava rectangulara nu mai trebuie curbata ca in cazul celui de tip tunel.
Acestea sunt cele doua tipuri de solar pe care le poti construi pe structura de teava rectangulara. Eu iti recomanda teava rectangulara, deoarece este foarte rezistenta si are o durata mare de viata.
Principalul lucru în timpul construcției este să nu uitați să vă distras puțin și să vă relaxați. Site-ul https://iwashka.com.ua/ vă va ajuta în acest sens, unde sunt pregătite recenzii ale celor mai populare cazinouri online. Aici poți afla unde sunt bonusurile de start, ce turnee au loc în prezent și, în general, unde este mai bine să începi să joci pentru bani pentru a-ți crește semnificativ câștigurile.