De ce sunt angajatorii din videochat permisivi in cerintele de recrutare

0

Profilul studiourilor de videochat incepe sa fie unul al angajatorului perfect. Asta pentru ca exista atat de multe beneficii, raportate la un cumul de factori de minime cerinte. Angajatorii din domeniu nu cer experienta in acest sens si astfel deschid calea multor celor care se afla la inceput de drum in campul muncii.

Evolutia videochatului in tara

Pe piata din tara, videochatul a culminat cu aceasta transparenta cu care se adreseaza publicului. Daca in trecut acest domeniu era intr-un con de umbra si starnea dezbateri si controverse, acum este de partea studiourilor cadrul legal. Cu legea de partea lor si cu un pachet de termeni si conditii avantajoase, studiourile au reusit sa marcheze o diferenta majora pe piata muncii.

Partea cea mai atractiva ramane fara doar si poate cea de castig financiar. Sumele ce se vehiculeaza au o baza reala si sunt demonstrate prin incasarile modelelor. Aplica aceasta metoda pentru ca sunt mai convingatori. Realitatea demonstreaza ca se pot castiga sume foarte mari pentru ca tot ceea ce se intampla in videochat presupune munca in studio, online, adresandu-se publicului extern, unde puterea financiara si nivelul de trai sunt mai mari fata de Romania.

Cerinte pentru angajarea in videochat

Anunturile de videochat angajari mentioneaza de reperul varstei, intre 18 si 35 de ani, fara sa conteze experienta in vreun domeniu sau chiar in videochat. Pretendenta la statutul de model de videochat trebuie sa aiba cunostinte minime de limba engleza si de utilizare a laptopului sau a unui calculator.

Concret, fetele trebuie sa fie asumate si ceva mai departe de conceptele traditionaliste si conservatoire – adica lipsite de inhibitii si gata sa puna in aplicare tehnici dovedite a fi utile pentru a fi interesante pentru publicul tinta. Fetele vor fi instruite in cele mai mici detalii, invatand cat de importanta este imaginea, prezentarea lor. In functie de ofertele fiecarui studio in parte, se pune la dispozitie un pachet de servicii gratuite, de makeup spre exemplu, sedinte foto profesionale, ceea ce devine cartea lor de vizita s-ar putea spune.

Modul in care se prezinta fetele conteaza poate cel mai mult. Membrii care se vor loga pe platformele de profil sunt in cautarea unor femei dispuse sa ii asculte. Asadar nu doar impactul fizic conteaza, de aceea si cerinta de angajare nu are specificatie clara despre ce presupune silueta unui model. Numita astfel, model, fata in cauza nu trebuie sa fie inalta si supla, pentru ca evident conceptul de frumusete este diferit in interpretarea fiecaruia.

Membrii cauta comunicare, o relatie amicala cu tot ce inseamna ea, discutii, intimitati, confesiuni. Vor cauta mereu sa aiba ceva in comun cu persoana in cauza, alaturi de care sa zambeasca, sa rada, sa se simta bine. Aceasta latura non erotica este mai putin cunoscuta de cei din exterior, intrucat videochatul ca si concept pare ca transeaza totul instant si ne duce cu gandul doar la zona erotica.

Naturaletea la puterea a doua

Daca va imaginati ca in videochat sesiunile de discutii in chat sunt despre senzualitate si show-uri erotice, va inselati. Normalitatea este apreciata fara doar si poate. Cei care acceseaza un profil al unui model au o fantezie a lor si recreaza aici parte din normalitatea lor. Nu se asteapta sa gaseasca o femeie vulgara, ci mai degraba una simpla, inocenta, una pe care sa o descopere in fel si chip. De aici si fidelizarea publicului, pentru ca membrii vor reveni mereu la acele modele fata de care au avut un impact in discutii.

Asadar angajatorii din domeniul de videochat se axeaza pe ceea ce publicul lor cere. Au cerinte de angajare ce tin mai degraba de abilitati de toleranta, de joc al seductiei, de arta conversationala si de maniere in care stiu sa se faca placute.

Cele tentate sa incerce acest tip de job trebuie sa descopere mai multe despre studio si conditii, motiv pentru care vor prospecta piata. Studiourile nu fac rabat de la moda actuala si sunt inscrise in online, au pagini oficiale si nu se feresc sa posteze detaliat. Oferta de angajare este chiar constant existenta. Un astfel de exemplu este oferit de studioul Be You, iar detalii complete despre acesta se regasesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.