De ce sunt saloanele de masaj erotic rentabile

0
311

In ultimii ani saloanele de masaj erotic au devenit afaceri profitabile. In timp ce o parte din public blameaza acest domeniu, sunt suficient de multi cei care au o astfel de preferinta, aleg serviciile acestor saloane si deci intretin continuitatea lor pe piata. Poate ca intrebarea fireasca este cum au ajuns acestea sa aiba succes si de ce.

In capitala se disting de asemenea numeroase astfel de locatii. Sunt diverse si prin varietatea de servicii puse la dispozitie. In principal este vorba de masaj erotic, insa fiecare salon in parte a mizat pe anumite stiluri si tehnici. Iata si ingredientele de succes ale acestora:

Maseuzele, divinele reprezentante feminine ce iau ochii tuturor

Desigur ca cele care atrag in prima faza sunt maseuzele, un prim impact vizual pe care il au barbatii. Acestea arata precum modelele, sunt apetisante de-a dreptul si fac cinste reprezentantelor feminine. Situatia este si mai complexa de atat, caci nu doar ca  arata bine, insa sunt si bune cunoscatoare a tehnicilor cu care isi delecteaza publicul interesat.

Se spune ca masa este mai delicioasa cand este servita intr-o companie buna. Astfel, orice masaj este mai placut, cand maseuza este una care are un aspect desavarsit. Partea si mai buna este ca saloanele care se respecta pun la dispozitie optiunea dorita, astfel ca fiecare in parte isi exprima dorinta de a fi rasfatat de o maseuza care sa intruneasca anumite conditii fizice.

Masaje erotice diverse

Cand gama de servicii este variata, atunci sansele sunt de partea ta sa atragi un public cat mai divers si extins. In gama de masaje erotice se numara nu doar cele clasice, ci si cele care implica spre exemplu doua maseuze.

Ceva mai inedit pare sa fie masajul erotic ce se adreseaza cuplurilor. O adevarata provocare este in primul rand de a avea parte de o astfel de experienta alaturi de partenera. Pentru fiecare in parte va exista o maseuza care va oferi masajul binemeritat.

Termeni de confidentialitate foarte stricti

Conteaza in egala masura cum se defineste aceasta experienta pentru solicitant. Faptul ca acesta va avea parte de intimitate, masajele desfasurandu-se in camere individuale, pare sa fie un strict necesar. Insa mai mult decat atat este vorba de confidentialitate si de faptul ca odata ce treci pragul acestui salon esti parca intr-o altfel de lume, unde prejudecatile dispar, unde tot ce conteaza este masajul in sine si starea de bine ce rezulta din aceasta experienta.

Flexibilitate

Nu in cele din urma, modul in care saloanele de masaj erotic ofera flexibilitate serviciilor inseamna de asemenea un plus. Poate fi exprimata prin prelungirea sedintelor – spre exemplu la Artemis de la sedinta de 60 de minute se poate cere extra timp pana la 90 de minute – sau prin posibilitatea de a alege o alta locatie decat salonul. Din nou, daca ne referim la un salon de profil precum este Artemis atunci descoperim ca sedintele de masaj, de orice fel ar fi acesta din lista lor de servicii, pot avea loc intr-o camera de hotel.

Disponibilitatea unui program avantajos sau al maseuzelor sunt de asemenea aspecte importante pentru publicul interesat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.