Despre rulourile exterioare

245

Avem mereu la indemana metode de a ne proteja usile si ferestrele: piei sau blanuri de animale, tesaturi, hartii, obloane, geamuri duble, geamuri termopane, folii antiefractie – pentru ferestre, iar pentru usi oameni sau animale de paza, lacate, obloane, chei speciale, lumini automate, usi si ferestre securizate. Pentru ca acestea sa confere siguranta, mai mica sau mai mare, necesita, de cele mai multe ori, un efort aparte si nu putem fi niciodata siguri de reusita.

Cele mai noi si mai eficiente sisteme de protectie sunt rulourile exterioare, concepute anume pentru a apara locuintele si ferestrele de insecte, soare, radiatii ultraviolete, vant, frig, precipitatii, zgomote, lovituri, infractori.

Principalele feluri de rulouri exterioare sunt rulourile folosite pentru ferestre si rulourile care inlocuiesc usile.

Rulourile pentru ferestre sunt fabricate din lemn, din plastic si din aluminiu, de diverse culori (albe, maro, gri, rosii, roz, albastre, verzi, mai multe nuante), cele din aluminiu inclusiv imitand culoarea lemnului sau cu modele, conform cu gusturile fiecarui client, daca sunt facute la comanda. Puteti alege rulouri exterioare suprapuse, aplicate sau tencuibile. Toate ofera o izolatie termica si fonica foarte buna si pot fi insotite de plase pentru tantari.

Usile de tip rulou sunt din aluminiu si in general cu sistem de securitate, utilizate pentru magazine, depozite, garaje, de asemenea de felurite culori. Pot fi rezistente la foc, cu alarma, in cazul incendiilor, care nu permit raspandirea flacarilor timp de 30, pana la 60 de minute.

 

Rulourile exterioare sunt atat necesare, cat si decorative si la preturi atragatoare. Puteti afla mai multe informatii pe analkodoors.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.