Despre serviciile de calitate oferite de Romgermed

248

Studiile facute de specialisti arata ca oamenii isi petrec mult mai mult de jumatate din timp la locul de munca, lucru care face ca sanatatea noastra sa fie afectata de mediul de lucru. Serviciile de medicina mromgermeduncii de la Romgeemed sunt solutia cea mai buna pentru a afla cat de bine va este la locul de munca.

Evaluarea sanatatii angajatilor unor firme este poate una dintre cele mai bune metode de a te asiugra ca mediul de lucru in care lucrezi este mediul potrivit pentru tine. Sanatatea nu trebuie neglijata de nimeni si de aceea, serviciul de medicina muncii pe care clinicile Romgermed il ofera este unul extrem de important pentru angajat cat si pentru angajator.

Un colectiv de munca sanatos inseamna un mediu de munca foarte eficient si de aceea serviciile de medicina muncii sunt indispensabile pentru toti (atat angajatori, cat si pentru angajati)

Clinica Romgermed a luat nastere in 1999 in Bucuresti si a continuat sa investeasca in toti acesti ani pentru a ajunge sa ofere un serviciu de medicina muncii de o calitate superioara, serviciu care reprezinta o solutie extraordinar de buna pentru orice firma.

Clinica Romgermed pune la dispozitie diverse oferte in functie de numarul de angajati si ofera seturi complexe si complete de analize, absolut necesare pentru o evaulare corespunzatoare.

Sanatatea ocupationala reprezinta principala tinta a sanatatii ocupationale si reprezinta promovarea si mentinerea celui mai inalt grad de bunastare fizica, sociala si psihica a tuturor angajatilor.
Sanatatea ocupationala reprezinta principala tinta a sanatatii ocupationale este promovarea si mentinerea celui mai inalt grad de bunastare fizica, psihica si sociala, a tuturor angajatilor, indiferent de meserie.

Desi multi nu stiu, medicina muncii este o parte extrem de activa a medicinei. Rolul ei prinvipal este acela sa informeze angajatorul asupra modalitatilor de obtinere si de mentinere a conditiilor de lucru perfecte pentru sanatatea angajatilor.

  • Previne incetarea lucrului din cauza imbolnavirii datorare conditiilor de lucru si reusesc sa protejeze angajatii de factorii de risc prezenti de la locul de munca.
  • Mentinerea angajatului intr-un mediu adaptat pentru capacitatile fizice si mentale ale fiecaruia.
  • Sanatatea ocupationala este o ramura distincta a medicinei preocupata de capacitatea oricarui angajat de a efectua o anumita activitate si de efectele mediului asupra sanatatii angajatului.
    In conformitate cu legislatia in vigoare, angajatorul are obligatia sa asigure angajatilor sai servicii medicale preventive de Medicina Muncii.

Vino la una dintre clinicle RomGerMed sau intra online pe www.clinicaromgermed.ro si afla despre ofertele la medicina muncii.
Clinica medicala Romgermed este localizata pe Calea Plevnei 137C in Bucuresti. Aici veti gasi o gama complete de specialitati medicale de care se ocupa medici profesionisti si experimentati. Pentru a descoperi toate specialitatile din cadrul aceste clinici intrati pe site-ul www.clinicaromgermed.ro. Daca doriti o oferta personalizata in cadrul cabinetului de medicina muncii, puteti suna la numarul de telefon 021.311.00.75 sau puteti trimite un email la medicina.muncii@clinicaromgermed.ro.

Medicina muncii este un lucru foarte important pentru fiecare!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.