Destinatie de senzatie: vacanta in Singapore

335

Singapore este un stat insular din Asia de Sud-Est, din sudul Peninsulei Malay, acesta este format din 63 de insule, inclusiv partea continentala.
In aceasta tara clima subtropicala face ca anotimpurile sa nu mai existe, de asemenea, daca vei alege o vacanta in Singapore vei descoperi ca lungimea zilelor este constanta, pe tot parcursul anului, datorita apropierii de Ecuator. Aproape o patrime din suprafata este acoperita de padure si de rezerve naturale.
In continua miscare, aceasta tara are o multime de oferit turistilor care aleg un sejur in Singapore. Pot fi vizitate numeroase obiective turistice.

Cum sa nu te plictisesti intr-un sejur in Singapore

Daca iti doresti o vacanta in Singapore in care sa vizitezi cat mai multe dintre principalele atractii ale tarii, atunci sunt cateva locuri pe care nu ar trebui sa le ratezi. Unul dintre acestea este Marina Bay, principala atractie si locul pe unde se plimba milioane de turisti aflati intr-un sejur in Singapore, este bine sa o vezi atat ziua, cat si noaptea. Aici sunt situate si constructiile cu forme futuriste: Marina Bay Sands, The Flyer, Muzeul de Arta si Stiinta, Merlion-ul, Esplanada, dar si multi zgarie nori.
Marina Bay Sands este un hotel de 5 stele, cu peste 2500 de camere, cu un restaurant sub forma de vapor in varf, cu cea mai mare sala de cazino din lume si cu o piscina pe acoperis. Sigur este un loc pe care trebuie cel putin sa-l fotografiezi in vacanta ta in Singapore.Emblema orasului este insa Merlion-ul.
Si Gradina Botanica din Singapore este un loc minunat unde poti admira o multime de specii de plante, pomi fructiferi, flori si multe altele. In interiorul acesteia se afla si cea mai mare Gradina de Orhidee din Asia, care are peste 3000 de specii.
Mai sunt o multime de alte obiective ce te asteapta sa le vizitezi, daca alegi un sejur in Singapore. Daca te tenteaza ideea, atunci poti incepe sa cauti oferte pentru Singapore!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.