Dorian Sam Schwartz – fondatorul clinicii Romgermed

564
Publicitate

 

Fondatorul Grupului Medical Romgermed, domnul Dorian Sam Schwartz a inceput scoala in Germania si a continuat apoi studiile in Statele Unite ale Americii. Fiind fascinat de sistemul de invatamant din Romania, Dorian Schwartz a dorit sa urmeze si o facultate din Romania, si de aceea a ales sa urmeze cursurile facultatii de medicina UMF Carol Davila din Bucuresti.

Publicitate

Dupa ce a terminat facultatea de medicina, Dorian Schwartz a reusit sa intre cu brio in rezidentiat si a profesat in sectia de Ginecologie a Spitalului Militar Central Carol Davila. Datorita faptului ca a stat in sistemul medical din Romania si datorita faptului ca a venit cu un know-how in afaceri din Statele Unite ale Americii, a vazut repede problemele sistemului medical din Romania si a inceput sa isi faca propria afacere, propria clinica privata, Romgermed.

Dorian Sam Schwartz a dat curs la multe campanii de ajutorare a persoanelor cu posibilitati reduse, alaturi de Romgermed.

Cateva exemple de campanii sociale facute de Dorian Schwartz

Sustinere financiara pentru multi tineri care isi doreau sa urmeze facultatea de Medicina in Bucuresti – In limita posibilitatilor, domnul Dorian Sam Schwartz a reusit sa sustina financiar extrem de multi tineri care nu aveau posibilitatile financiare pentru a urma facultatea de Medicina.

 

Campanii de interes social in licee – Dorian Sam Schwartz alaturi de o echipa de medici din cadrul clinicii Romgermed au facut timp de 2 ani campapnii sociale in licee cu teme despre educatia sanitara, eliminarea violentei di scoli sau lupta impotriva drogurilor.

 

“Conectati la viata” – Dorian Schwartz si Romgermed au oferit asistenta medicala gratuita pentru foarte multe comunitati izolate geografic. Bineinteles ca aceasta campanie a fost extinsa pentru a ajuta cu hrana si cu asistenta medicala persoanele sinistrate din zona Moldovei.

De cand Grupul Medical Romgermed s-a infiintat, din 1999, a reusit sa se dezvolte si sa devina unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul medical. In toti acesti ani, Romgermed a reusit sa furnizeze ambulatoriul de specialitate si de servicii medicale la standarde inalte de calitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.