Dorian Schwartz – campanii

299

Dorian Schwartz este cel care a fondat Grupul Medical Romgermed si a studiat in Germania si in Statele Unite ale Americii. Sistemul de invatamant romanesc a fost foarte apreciat de Dorian Schwartz si de aceea acesta a ales sa urmeze si o facultate din Romania, la facultatea de Medicina din Bucuresti.

 

Dupa ce a terminat facultatea de medicina din Bucuresti, Dorian Schwartz a inceput rezidentiatul sau in cadrul Spitalului Militar Carol Davila. Fiind implicat in fiecare zi sistemul medical romanesc, Dorian Schwartz, venind dintr-o cultura a afacerilor din occident si a observat rapid minusurile sistemului medical din Romania si asa a inceput sa dezvolte clinica privata Grupul Medical Romgermed.

Cateva exemple de campanii pe care Dorian Schwartz le-a initializat

In toti acesti ani, din 1999 de cand s-a infiintat si pana azi, Dorian Schwartz a derulat foarte multe campanii prin care a incercat sa sustina persoanele cu posibilitati reduse. Cateva exemple:

  • Sustinere financiara pentru multi tineri care au vrut sa dea la medicina, dar din pacate nu au avut posibilitatile financiare necesare.
  • „Conectati la viata” – campania „Conectati la viata” a reprezentat campania care a oferit asistenta medicala gratuita pentru comunitatile izolate geografice. Dorian Schwartz alaturi de clinica Romgermed au extins campania pentru a ajuta prin hrana, prin asistenta medicala din zona Moldovei.
  • Campanii de educare a tinerilor – Timp de 2 ani, Dorian Schwartz a reusit sa deruleze campanii cu teme de interes social pentru tinerii liceeni cum ar fi, educatie sanitara, eliminarea violentei din scoli si anturajul.

Grupul Medical Romgermed a luat nastere in 1999 din pasiunea lui Dorian Schwartz pentru medicina si a reusit sa se dezvolte si sa devina un important jucator in domeniul medical. Romgermed a reusit sa furnizeze servicii medicale la standarde inalte de calitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.