Dorian Schwartz – cine este fondatorul clinicii Romgermed?

614
Publicitate

Clinica Romgermed a fost infiintata in anul 1999 de domnul Dorian Schwartz. Dorian Schwartz a investit foarte mult in tehnologie si in relatiile cu pacientii si de aceea Grupul Medical Romgermed a ajuns sa fie unul dintre cele mai bune din Romania.

Publicitate

Campanii sociale derulate de Dorian Schwartz

Printre primele campanii pe care Dorian Schwartz le-a facut a fost campania „Conectati la viata”, o campanie, unde alaturi de clinica Romgermed au reusit sa ofere asistenta foarte multe sate afectate de inundatii. Pe langa aceasta campanie, Dorian Schwartz a reusit sa sustina cu bani tineri care isi doreau sa urmeze facultatea de medicina din Bucuresti, dar nu prea aveau posibilitatile financiare pentru a face acest lucru. Pe o perioada de 2 ani de zile, Dorian Schwartz a luat parte la campanii de educare a tinerilor pe teme sociale comune, cum ar fi: eliminarea violentei din scoli, consumul de droguri sau educatia sanitara.

 

Dupa ce a facut studiile, domnul Dorian Schwartz s-a intors in Romania cu idei occidentale despre afaceri si combinat cu pasiunea sa pentru medicina si a infiintat Clinica Romgermed care a ajuns un jucator extrem de important in domeniul medical. Domnul Dorian Schwartz a facut o parte dintre studii in Germania si o parte in Statele Unite ale America, dar era un fan al sistemului invatamant si de aceea a vrut sa faca o facultate si in Romania.

Dorian Schwartz si sistemul medical din Romania

Dupa ce a terminat facultatea de medicina, Dorian Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie.

Venind dintr-o cultura occidentala si fiind implicat zi de zi in sistemul medical romanesc, Dorian Schwartz a observat rapid defectele din sistemelul din Romania si astfel a luat nastere clinica privata Romgermed.

Clinicile Romgermed din Bucuresti are oferte foarte diverse la medicina muncii, in functie de numarul de angajati pe care firma il are si ofera si seturi complete de analize necesare pentru o evaluare completa si complexa a angajatilor. Sanatatea ocupationala a angajatilor este cea mai importanta tinta a sanatatii.

Putina lume stie, dar medicina muncii este o parte extrem de importanta a medicinei. Rolul principal al acestora este de a informa angajatorul asupra modalitatilor de obtinere si a modalitatilor de mentinere a conditiilor de lucru, conditii care ar trebui sa fie perfecte pentru sanatatea angajatilor.

Previne absenta angajatilor de la munca din cauza imbolnavirii datoare conditiilor de la lucru si astfel reusesc sa protejeze angajatii si de alti factori de risc.

  • Mentine angajatul intr-un mediu extrem de adaptat pentru capacitatile sale mentale si fizice ale fiecaruia.
  • Angajatorul este obligat sa asigure angajatilor sai servicii medicale.
  • Ofertele de medicina muncii sunt disponibile online sau in clinicile Romgermed din toata tara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.